به گزارش ايرنا محمدابراهيم مرادي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با سالروز تاسيس بنياد شهيد و هفته بزرگداشت شهدا نيز سه يادواره شهدا در اين شهرستان برگزار شد.
وي با بيان اينكه اين يادواره به صورت خودجوش و مردمي برگزار شد، افزود: سه يادواره شهدا در روستاهاي حسين آباد ناظم، علوي و شهر ازندريان برگزار شد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران ملاير سركشي و بازديد از خانواده هاي معظم شهدا، ايثارگران و جانبازان را از ديگر برنامه هاي مهم اين نهاد برشمرد و بيان كرد: از ابتداي امسال تاكنون 400 مورد بازديد و سركشي از خانواده هاي معظم شهدا و جانبازان انجام شد.
مرادي با اشاره به اجراي 22 برنامه متنوع فرهنگي ورزشي در هفته بزرگداشت شهدا افزود: سركشي از خانواده هاي معظم شهدا، ايثاگران و جانبازان با حضور مسئولان تا پايان سال ادامه دارد.
وي غبارروبي و عطرافشاني گلزار شهداي شمس آباد، غرس يكهزار و 100 اصله نهال به نام شهداي اين شهرستان، ديدار با امام جمعه، فرماندار ويژه ملاير، سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه و برگزاري همايش پياده روي ايثارگران را از جمله اين برنامه ها عنوان كرد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران ملاير ادامه داد: همزمان با هفته بزرگداشت شهدا از خانواده هايي كه تاريخ تولد و شهادت شهداي آنها در اسفندماه بوده است، سركشي و بازديد انجام شد.
مرادي حضور پيام آوران ايثار و شهادت در مدارس، معرفي 22 اسفند روز شهدا در تمامي مدارس سطح شهر از 15 تا 22 اسفند با همكاري اداره تبليغات اسلامي اين شهرستان، برگزاري مراسم بزرگداشت روز شهدا در مدارس شاهد، تجليل از دانش آموزان و خانواده هاي معظم شاهد و ايثارگر و برپايي نمايشگاه آثار و تصاوير شهدا از 15 تا 22 اسفند را از ديگر برنامه هاي اين نهاد برشمرد.
وي همچنين به برگزاري جشن پدران آسماني در 28 اسفند در گلزار بهشت هاجر ملاير اشاره و بيان كرد: همزمان با اين آيين از نرم افزار چند رسانه اي شهيد «حاج رسول حيدري» به عنوان نخستين شهيد محور مقاومت رونمايي مي شود.
مرادي گفت: در اين رابطه نرم افزار رسانه اي سه شهيد شاخص استان همدان همچون شهيد «حاج رسول حيدري»، شهيد «محمد طالبيان» و شهيد «سعيد قهاري سعيد» كه شامل آثار، خاطرات و وصيت نامه و ساير آثار اين شهدا است، در قالب نرم افزار تهيه شده است.
وي افزود: قرار است با همكاري شهرداري و شوراي اسلامي شهر ملاير كتيبه شهداي اين شهرستان در 2 طرف جاده سلامت واقع در مجموعه بام ملاير نصب شود كه برنامه ريزي هاي لازم در اين زمينه انجام شده است.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران ملاير با تاكيد بر اينكه 22 اسفند به عنوان روز شهدا بايد همانند روز 22 بهمن براي مردم شناسانده و معرفي شود بيان كرد: هنوز اين روز براي درصد بالايي از مردم شناخته شده نيست و نياز است در اين زمينه اصحاب رسانه به ما كمك كنند.
مرادي به شهادت رسيدن 13 درصد از شهيدان در اسفند را علت نامگذاري اين روز عنوان كرد و اظهار داشت: اين نهاد فرهنگي با هدف رسيدگي به خانواده هاي شهدا و حفظ و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و به فرمان امام خميني(ره) در تاريخ 22 اسفند سال 58 تاسيس شد.
وي يادآور شد: اين شهرستان يكهزار و 100 شهيد والا مقام، 2 هزار و 100 جانباز و 119 آزاده سرافراز را تقديم انقلاب اسلامي كرده است كه از اين تعداد 600 تن از جانبازان ملاير جانباز بالاي 25 درصد هستند.
مرادي تعداد خانواده هاي داراي 2 شهيد اين شهرستان را 29 خانواده و سه شهيد را چهار خانواده عنوان كرد و گفت: ملاير 9 شهيد خلبان دارد كه در تلاش هستيم سال آينده يادواره شهداي خلبان اين شهرستان را برگزار كنيم.
به گزارش ايرنا، ملاير يكهزار و 100 شهيد والا مقام را تقديم انقلاب اسلامي كرده است.
22 اسفندماه در تقويم رسمي كشور به نام روز «بزرگداشت شهدا» نامگذاري شده است.
7528/2090
همدان- ايرنا- رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران ملاير گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون 50 يادواره شهيد در سطح شهر و روستاي اين شهرستان با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان و به منظور حفظ و تبيين فرهنگ ايثار و شهادت و زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا برگزار شد.