بهرام سرمست روز دوشنبه در پايان جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران قم در گفت و گو با خبرنگاران ايرنا و صدا و سيما اظهار داشت: زائران و مسافران در مناطق روستايي نيز بايد از پارك خودرو در فضاهايي كه در محدوده جاري شدن سيلاب قرار دارد، خودداري كنند و به توصيه ها و هشدارهاي ايمني مسئولان توجه داشته باشند.
وي با اشاره به نقش حساس و موثر شهروندان در كنترل و مديريت شرايط ناشي از بارندگي اذعان داشت: مردم بايد اطلاعات لازم در خصوص مسائل ترافيكي و مقررات عبور و مرور را از رسانه هاي رسمي پيگيري كنند و به شايعه هايي كه از كانال هاي ديگر مطرح مي شود، ترتيب اثر ندهند.
بارندگي كه از شب گذشته در قم آغاز شده كماكان ادامه دارد و طبق اعلام اداره كل هواشناسي اين استان، اين بارندگي تا روز فردا ادامه يافته و بارش در برخي ساعت ها در ارتفاعات استان بويژه در بخش كهك به صورت برف خواهد بود.
به گفته هواشناسي قم از اوايل هفته آينده سامانه بارشي ضعيف تري به كشور وارد شده و استان هاي مختلف از جمله قم را در بر خواهد گرفت.
سرمست همچنين گفت: به لحاظ احتياط مسير بلوار زائر( رودخانه قمرود) بايد از ظهر پنجم فروردين امسال به كلي تخليه و تردد در آن ممنوع اعلام شود.
وي بيان داشت: دستگاه هاي مسئول بايد كانكس و خودروهاي مستقر در بستر رودخانه را جمع آوري كنند.
وي اضافه كرد: براي براي پاركينگ زائر نيز پيش بيني هاي لازم انجام و بر اساس هشدار مديريت بحران به موقع تخليه شود.
مسير رودخانه قمرود قم از اوائل دهه 80 شمسي براي تردد خودروها و كاهش ترافيك هسته مركزي قم مهيا شد و در سال هاي گذشته به صورت بلوار در 2 مسير حدود هشت كيلومتري به صورت رفت و برگشت درآمده است. وقوع سيل 11 فروردين سال 1388 در بستر رودخانه قمرود كه جان چهارتن را گرفت، باعث شد از آن زمان مسئولان شهري قم نسبت به بارش هاي شديد باران در منطقه بالادست اين شهر و جلوگيري از خطر احتمالي در مسير رودخانه قمرود حساسيت بيشتري داشته باشند و با پيش بيني وقوع سيلاب، فورا اقدام به تخليه رودخانه از مسافر و خودرو كنند.
سرمست تاكيد كرد: اين شرايط عادي است و بحراني نمي باشد، ولي بايد تدابير لازم براي مواجهه با بحران را اتخاذ كنيم.
7403 / 1175
استاندار قم:
سازمانهاي قم تا پايان بارندگي ها به صورت آماده باش كامل باشند
۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۱۸
کد خبر:
83253816
قم - ايرنا - استاندار قم با تاكيد بر اينكه تمامي دستگاه هاي عضو شوراي مديريت بحران بايد تا پايان بارندگي ها به صورت آماده باش باشند، گفت: حفط سيستم يكپارچه مديريت بحران مهمترين اولويت به شمار مي آيد.