به گزارش روابط عمومي اداره كل دامپزشكي استان كردستان، ناصر مخدوم اظهار داشت: تعداد 22 اكيپ ثابت و سيار نظارت بهداشتي دامپزشكي كردستان در سراسر استان به منظور حفظ سلامت و امنيت غذايي هم استانيها و مسافران نوروزي همزمان با سراسر كشور، ساماندهي و تجهيز شدهاند.
وي اضافه كرد: در قالب اين طرح بازرسان بهداشتي در 2 نوبت صبح و بعدازظهر با حجم 808 نفر ساعت بر واحدهاي توزيع و عرضه مرغ و ماهي، گوشت قرمز، رستورانها، قصابيها، خودروهاي ويژه حمل فرآورده هاي خام دامي و ساير اماكن فرآورده هاي دامي نظارت ميكنند.
وي افزود: از 25 اسفند 97 تاكنون مقدار يك هزار و 952 كيلوگرم انواع فرآورده هاي خام دامي فاسد از كشتارگاه ها و مراكز بسته بندي، يك هزار و 960 كيلو گرم فرآورده غير قابل مصرف و 323 كيلو گرم فرآورده هاي از رستوران ها، غذا خوري هاي بين راهي و اماكن طبخ غذاي آماده توسط اكيپ هاي بازرسي بهداشتي در سطح استان كشف و جمع آوري شده است.
3034
سنندج - ايرنا - معاون سلامت دامپزشكي كردستان از 2483 مورد بازديد و نظارت بهداشتي بر مراكز توليد، نگهداري و عرضه فرآورده هاي خام دامي از ابتداي اجراي طرح نوروزي تشديد نظارت بهداشتي تا كنون خبر داد.