علي باقري شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بارندگي ها بدون خسارت جاني و با كمترين خسارت مالي از استان زنجان گزارش شده و مبلغ خسارت هاي وارده تاكنون برآورد نشده است كه اين مهم تا 17 فروردين جمع بندي خواهد شد.
مديركل مديريت بحران استان زنجان به وضعيت رودخانه هاي زنجانرود و قزل اوزن در استان اشاره كرد و گفت: در حال حاضر رودخانه زنجانرود مشكلي به لحاظ طغيان ندارد.
باقري ادامه داد: رودخانه قزل اوزن از كوه هاي چهل چشمه كردستان سرچشمه مي گيرد و در مسير عبور از بخشي از زنجان در منطقه ماهنشان نگراني درخصوص طغيان و تخريب آن وجود داشت كه تاكنون مشكلي در اين شهرستان بوجود نيامده است و عوامل مديريت بحران براي مديريت در آماده باش شبانه روزي هستند و در حال حاضر دبي آب در ماهنشان 360 ميليون مترمكعب برثانيه است.
وي اضافه كرد: رودخانه قزل اوزن پس از عبور از ماهنشان به حوزه آذربايجان شرقي و اردبيل، آبهاي جاري آنها را جمع و با توجه به اينكه پايانه اين رودخانه طارم در استان زنجان است، وارد اين شهرستان مي شود.
مديركل مديريت بحران استان زنجان گفت: هنوز اين حجم قابل توجهي از آب توسط قزل اوزن به طارم نرسيده است اما نگراني وجود دارد.
باقري اظهارداشت: در شهرستان طارم نيز عوامل مديريت بحران در آماده باش كامل براي مديريت آب هاي قزل اوزن هستند تا بدون خسارت از آن عبور كند.
مديركل مديريت بحران استان زنجان از حمايت هاي نماينده ولي فقيه در استان و استاندار زنجان، قدرداني كرد و افزود: با حمايت و تلاش هاي شبانه روزي و بي دريغ هيچ خسارت جاني و مالي قابل توجهي به رغم بارش هاي سنگين تا 57 ميلي متري كه استان مستعد سيل خيزي به دليل ضعف زيرساخت ها بود، متوجه زنجان نشد.
وي از اعضاي شوراي هماهنگي مديريت بحران استان زنجان، رسانه ها، فعالان در فضاي مجازي درباره اطلاع رساني و از شهروندان كه نسبت به اجراي هشدارها توجه جدي و همكاري قابل توجهي نيز داشتند قدرداني كرد.
9505/6085
زنجان – ايرنا – مديركل مديريت بحران استان زنجان گفت: بالا آمدن آب رودخانه ها در اين استان به برخي از تاسيسات آب آشاميدني روستايي، پل ها و جاده ها، احشام، جايگاه نگهداري دام و منازل در اين مناطق خسارت وارد كرده است.