حجت الاسلام و المسلمين محمد رضا قاسمي نيا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، بيان كرد: پيامبر اكرم(ص) در شرايطي براي هدايت همه انسان ها مبعوث شدند كه مردم جهان در بدترين شرايط زندگي خود به سر مي بردند و از لحاظ حيات فردي و اجتماعي شرايط مناسبي نداشتند.
وي افزود: در اين دوران مفاسد و گناهان همه انسان ها را فراگرفته بود و مردم خون يكديگر را به ناحق مي ريختند.
وي ادامه داد: پيامبر اكرم(ص) در چنين شرايطي مبعوث شدند و با دعوت انسان ها به سمت پرستش خداوند متعال به جاي بت هاي دروغين و بيان ارزش هاي الهي، جامعه را از دامان انحرافات به سمت سعادت هدايت كردند.
قاسمي نيا گفت: پيامبر اكرم(ص) با بعثت خويش، كتاب آسماني قرآن كريم را براي هدايت مردم زمان خود و همه اعصار آورند و مفاهيم اين كتاب را به عنوان محور فعاليت بشريت معرفي كردند.
وي بيان كرد: بعثت درس زندگي كردن را براي بشريت به ارمغان آورد تا بندگان قدردان بزرگي خداوند متعال باشند.
وي ادامه داد: خداوند كريم با برانگيختن حضرت محمد(ص) به پيامبري، مردم را از فساد و بي عدالتي و اختلافات نجات و عزت و شرف را به انسان ها هديه دادند.
اين فعال فرهنگي گفت: انقلاب اسلامي نيز با بهره گيري از الگوي بعث تلاش دارد در عصر حاضر انسان ها را به سمت خدا پرستي هدايت و آنان را از خودكامگي دور كند.
وي افزود: بايد همه مسلمانان دست به دست هم دهيم و زمينه ظهور امام زمان(عج) را كه در حقيقت ثمره بعثت رسول اكرم(ص) است، فراهم كنيم.
حضرت محمد(ص) در 17 ربيع الاول عام الفيل در شهر مكه چشم به جهان گشود؛ پدر پيامبر (ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر دو از قبيله بزرگ قريش بودند؛ آن حضرت در سن 40 سالگي به مقام رسالت رسيدند و به مدت 23 سال عهده دار امر رسالت و نبوت بودند؛ پيامبر اعظم(ص) در 28 صفر سال 11 هجري قمري و در سن 63 سالگي از دنيا رحلت كردند.
در بيست و هفتم رجب حضرت محمد(ص) با نزول اولين آيات قرآني از سوي پروردگار به پيامبري برگزيده و اين چنين شد كه ايشان آغازگر دعوتي الهي، براي آييني توحيدي و فطري شدند،كه با خلقت بشر هماهنگي دارد و سيراب گر روح و جسم تشنه انسان است.
حضرت محمد(ص) در شرايطي به ابلاغ رسالت الهي به مردم برگزيده شد كه عربستان گرفتار اوضاع نابسامان اجتماعي بود، در چنين شرايطي براي جلوگيري از تكذيب و تهمت هاي ناروا در ابتداي رسالت رسول نبي(ص)، دعوت به اسلام مخفيانه آغاز شد.
نبي اكرم(ص) دعوت به توحيد را نخست از خانواده خود شروع كردند و اولين كساني كه به او ايمان آوردند، همسر ايشان خديجه(س) و پسر عموي بزرگوارشان حضرت علي ابن ابيطالب(ع) بودند و اين دو تن پس از آن ياري بخش پيامبر(ص) در مسير دشوار رسالت شدند.
7405/ 6133/
قم - ايرنا - معاون سواد آموزي اداره كل آموزش و پرورش استان قم گفت: جهان پيش از بعثت رسول اكرم(ص)، دوران بردگي و مردگي انسان ها در كره خاكي بود و اميدي به آينده وجود نداشت.