به گزارش ایرنا حسن محمدزاده روز شنبه در جمع مدیران این شهرستان افزود: 144 كیلومتر از مرزهای ایران با تركیه در چالدران قرار دارد و باید از این ظرفیت در راستای توسعه منطقه بهره برد.
وی اضافه كرد: ایجاد بازارچه مرزی علاوه بر بهبود وضعیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به رونق اقتصادی مردم منطقه نیز كمك میكند كه برای تحقق این موارد، با همه توان راه اندازی بازارچه را در دستور كار داریم.
وی با ابراز نارضایتی از سهم 22 درصدی برخورداری چالدران از راه آسفالته روستایی و قرار داشتن این شهرستان در رتبه آخر استانی بیان كرد: در سال جاری برنامه ریزی های ویژه ای را برای بهبود این رقم و بالا رفتن رتبه شهرستانی به كار می بندیم.
فرماندار چالدران با بیان اینكه این شهرستان با دارا بودن چهار محور ارتباطی با شهرستان های خوی، ماكو، شوط و چایپاره، از وجود جاده اصلی بی بهره است، ادامه داد: در تلاش هستیم تا یكی از این محورها را به عنوان جاده اصلی قرار داده و از مزیت های اعتبار ملی این بخش در جهت گسترش، بهسازی، آسفالت ریزی و ایمن سازی آن محور استفاده كنیم.
محمدزاده با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در جهت بهره مندی مردم از گازطبیعی اظهار داشت: سهم بهره مندی روستاهای این شهرستان از نعمت گاز 21 درصد است كه در تلاش هستیم در سال جدید با اقدامات جهادی بیشتر روستاهای چالدران از گاز بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، چالدران از جمله شهرستان های مرزی آذربایجان غربی است و حدود یك چهارم مرز 550 كیلومتری ایران با تركیه در این شهرستان واقع شده است.
این شهرستان صاحب بازارچه یا گمرك مرزی نیست و همین امر موجب توسعه نیافتگی شهرستان نیز شده است.
8137/7129
ارومیه - ایرنا - فرماندار چالدران گفت: مقدمات ایجاد بازارچه مرزی با تركیه در «منطقه شیخ سیلو و پیراحمد كندی» این شهرستان فراهم شده و اقدامات تكمیلی در حال برنامه ریزی است.