علي محمدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد گردشگر 39 هزار نفر در مدارس، اقامتگاهها، ميهمانسرا و زائرسراها و 62 هزار نفر نيز در كمپهاي موقت، بقاع متبركه، پاركها، حسينيه ها و مساجد اقامت گزيدند.
وي مبدا سفر گردشگران نوروزي امسال تربت حيدريه را 175 شهر ايران و 9 كشور خارجي ذكر و بيان كرد: 21 نفر از اين تعداد گردشگر خارجي بودند و در همين ارتباط 60 هزار اقلام تبليغاتي توزيع و هزار و 840 بازديد نظارتي از اماكن اقامتي و پذيرايي انجام شد.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تربت حيدريه از افزايش پنج درصدي ميزان اقامت و افزايش دو درصدي بازديد گردشگران از اماكن تاريخي و تفريحي اين شهرستان خبر و ادامه داد: با توجه به اولويت كميته تبليغات ستاد خدمات سفر بر معرفي اماكن بكر و كمتر شناخته شده به ويژه روستاهاي گردشگرپذير امسال شاهد استقبال بسيار خوبي از اماكن گردشگري روستايي از جمله روستاي ملي ابريشم كشي بسك، غارهاي نمكي، روستاي بكاول و اقامتگاههاي بومگردي در تربت حيدريه بوديم.
وي گفت: همچنين برگزاري جشنهاي نوروزگاه در سطح شهر و روستاهاي تربت حيدريه باعث معرفي بيشتر روستاها و آيينهاي سنتي نوروزي اين شهرستان شد زيرا اكثر گردشگران در جشنها حضور يافتند.
250 اثر تاريخي و گردشگري در منطقه تربت حيدريه شناسايي و 46 اثر شامل 35 بنا، 11 تپه و دو اثر معنوي و ناملموس اين شهرستان در فهرست آثار ملي ايران ثبت شده اند.
10 روستاي هدف گردشگري، اقامتگاه بوم گردي در پنج روستا و پنج رستوران بين راهي در تربت حيدريه فعاليت دارند. مركز اين شهرستان در فاصله 150 كيلومتري جنوب غربي مشهد واقع است.
7079/6121/1858
تربت حيدريه- ايرنا- رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تربت حيدريه گفت: در طول تعطيلات نوروز امسال 247 هزار گردشگر در سفر به اين شهرستان از جاذبه هاي تاريخي و گردشگري آن ديدن كردند.