۱۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۱۴
کد خبر: 83267837
T T
۰ نفر

حمايت از پژوهشگران و فناوران جاني تازه مي‌گيرد

۱۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۱۴
کد خبر: 83267837
حمايت از پژوهشگران و فناوران جاني تازه مي‌گيرد

تهران- ايرنا- رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از ايفاي نقش پررنگ اين صندوق در حوزه علم و فناوري در سال جاري خبر داد و گفت: حمايت پژوهشگران و فناوران جاني تازه مي‌گيرد.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا از صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري، «ايمان افتخاري» با اشاره به اينكه حمايت از پژوهشگران و فناوران درسال جديد جاني تازه مي‌گيرد، افزود: برنامه ريزي و اقدامات پيش بيني شده درصندوق براي آينده به گونه اي است تا اين نهاد به مجموعه اي نقش آفرين درسياستگذاري علم و فناوري تبديل شود از اين رو براي تحقق اين هدف راهكارهاي متعددي در نظرگرفته شده است تا با عملي كردن آنها اين مسير سريع‌تر طي شود.
وي افزايش تنوع بسته‌هاي حمايتي صندوق را يكي از برنامه‌ها برشمرد و تصريح كرد: در سال‌هاي گذشته تعاملات صندوق با زيست بوم علم وفناوري كشور بيشتر از طريق امضاء تفاهم نامه با دانشگاه ها بود، اما در سال جاري در نظر است اين تعاملات به شركت هاي دانش بنيان و صنايع نيز توسعه پيدا كند.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي تمركز صندوق را بر فعاليت در حوزه علم و دانش دانست و ادامه داد: در نظر داريم در حوزه شركت هاي دانش بنيان نيز از نظر محتوايي، تقسيم كار مشخصي با ساير زيرمجموعه هاي معاونت علمي و فناوري انجام و همچنين توجه به حوزه آموزش را نيز در اولويت قرار دهيم تا فعاليت هاي اين حوزه هم متناسب با سياست هاي علمي كشور تقويت شود.
به گفته افتخاري، يكي از كانون‌هاي تمركز اين نهاد روي بسته هاي پسا دكتري است و در سال جاري با حمايت مالي بهتر و ارزيابي هاي كيفي تر شاهد پشتيباني از اين بخش برنامه‌هاي صندوق خواهيم بود.
وي توسعه تعاملات بين المللي را از ديگر فعاليت هاي مدنظر صندوق در سال جاري اعلام كرد و گفت: در سال هاي گذشته همكاري هاي مناسبي با كشورهايي همچون چين، آلمان و روسيه شكل گرفته است و سعي مي شود اين تعاملات را با كشورهايي كه شتاب قابل توجهي در رشد علمي داشته اند، توسعه دهيم.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي ادامه داد: علاوه بر توسعه تعاملات با كشورهاي يادشده تعامل با كشورهاي برزيل، آفريقاي جنوبي، كره جنوبي، سوييس و سنگاپور، هلند و لهستان و برخي ديگر از كشورها به لحاظ ظرفيت هاي خاصي كه براي همكاري وجود دارد، در اولويت برنامه هاي صندوق است و هدف اين است تا با برنامه‌ريزي هاي دقيق زمينه براي حضور بين المللي محققان كشور و افزايش تعاملات بين‌المللي هدفمند آنها فراهم شود.
افتخاري درباره نظام ارزيابي صندوق نيز بيان داشت: مبناي نظام ارزيابي صندوق، رجوع به نظر متخصصان است، كه از نقاط قوت صندوق محسوب مي شود.
وي يادآورشد: يكي از كاستي هاي نظام ارزيابي حاكم در بيشتر نهادهاي علمي كشور آن است كه مبتني بر نظر متخصصان نيست به همين دليل تلاش مي شود با بهسازي اين ساختار ارزيابي، نظامي را عرضه كنيم كه مورد اعتماد ساير نهادها قرار گيرد.
بر اساس اين گزارش، «ايمان افتخاري» يكي از نخبه هاي دانشگاه صنعتي شريف در روزهاي پاياني سال 97 از سوي معاون علمي و فناوري رياست جمهوري به عنوان رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران منصوب شد.
علمي **9340**1883
۰ نفر