به گزارش روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی مازندران، سید محمد نظری افزود: براثر سیل 52 كیلومتر از راه آسفالته اصلی و روستایی این استان بین 30 تا 100 درصد تخریب شد كه نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
وی اضافه كرد: همچنین سیل 19 دستگاه پل اصلی و فرعی را در مازندران تخریب و یا بین 30تا100درصد خسارت دیدند كه نیاز به مرمت و بازسازی دارد.
وی ایجاد رانش در 372 نقطه محورهای استان از جمله محور اصلی سوادكوه ( قائمشهر- تهران) را از دیگر خسارت های ناشی از سیل اخیر در حوزه راهسازی بیان كرد.
مدیركل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان كرد: برای جلوگیری از رانش بیشتر محور سوادكوه در حوزه استحفاظی شهرزیرآب كه براثر نفوذ آب به دیوار ایجاد شد، مشاوران سرگرم بررسی چگونگی جلوگیری از این نفوذ و تثبیت دیواره هستند.
نظری اظهارداشت: هم اكنون محل رانش با علایم و نیوجرسی برای جلوگیری از انسداد این محور و ترافیك با ایمن سازی تردد برقرار است و با كاهش ناپایداری جوی نسبت به ترمیم و احداث دیوار اقدام می شود.
وی اضافه كرد: هم اكنون اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای با 40 دستگاه ماشین آلات راهداری در منطقه حضور فیزیكی دارد و سرگرم ساماندهی پل ها و تزریق بتن به برخی پل های در معرض آسیب هستند.
مدیركل راه و شهرسازی مازندران افزایش ارتفاع دیواره های حفاظتی حاشیه محور سوادكوه و اجرای عملیات شمع كوبی برای تثبیت دیواره ها را از برنامه های آتی برای جلوگیری از رانش این محور بیان كرد.
سیل اواخر اسفند 97 و فروردین 98 طبق آخرین گزارش شورای هماهنگی مدیریت بحران به مازندران 15 هزار میلیارد ریال خسارت زد كه بیشترین خسارت ها به حوزه راهها و كشاورزی است.
6982/1899
ساری -ایرنا- مدیركل راه و شهرسازی مازندران ارزش قطعی خسارت های ناشی از سیل به زیرساخت های حوزه راهسازی این استان را حدود 5 هزار میلیارد ریال اعلام كرد.