به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد امین زاده شامگاه دوشنبه در نخستین جلسه كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سال 98 شهرستان با اشاره به اهمیت تحقق اهداف رونق تولید اظهار داشت: فعالیت های اقتصادی اكنون بتدریج از تمركز بر فعالیت های تجاری فاصله می گیرد و به سمت تحرك و پویایی فعالیت های بخش كشاورزی و زیر مجموعه های این بخش هدایت می شود.
وی اضافه كرد: با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی فعالیت های اقتصادی به سمت بخش كشاورزی هدایت و مهاجرت معكوس به سمت روستاها نیز آغاز شده كه این اتفاق در نتیجه رونق فعالیت های بخش كشاورزی است.
امین زاده با اشاره به بسته شدن معابر مرزی و ایجاد مشكلات در زمینه معیشت مرزنشینان افزود: از دستگاه های اجرایی انتظار می رود همكاری بیشتری در زمینه رونق اشتغال داشته باشند تا امكان ایجاد اشتغال و رونق تولید در همه بخش ها فراهم شود.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات در بخش های مختلف برای ایجاد اشتغال یادآور شد: جذب 135 درصدی تسهیلات اشتغال پایدار روستایی نشان از ظرفیت دستگاه ها و بانك های شهرستان برای حمایت از اشتغال است.
رئیس اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی بانه نیز گفت: پنج طرح تسهیلات پشتیبان با سه میلیارد و 900 میلیون ریال اعتبار مورد نیاز به بانك های عامل معرفی شده كه یك طرح با 400 میلیون ریال از سوی بانك ملی تسهیلات دریافت كرده است.
فرشاد دباغی با بیان اینكه سهم شهرستان در تسهیلات فراگیر نیز 385 میلیارد ریال است، افزود: در كمیته فنی 128 طرح بررسی و تصویب شد كه 126 طرح به مبلغ 564 میلیارد ریال به بانك ها معرفی شده اند كه تنها 30 میلیارد ریال برای 12 طرح پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: سهم بانه در اشتغال پایدار روستایی نیز 106 میلیارد ریال بود كه در كمیته های فنی 239 طرح به مبلغ 310 میلیارد ریال بررسی شد كه 227 طرح با اعتبار 270 میلیارد ریال مصوب و به بانك های عامل معرفی شد.
دباغی تاكید كرد: در زمینه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی 135 طرح به مبلغ 143 میلیارد ریال تسهیلات خود را دریافت كرده اند.
وی گفت: 104 میلیارد ریال تسهیلات پشتیبان مشاغل خانگی با عاملیت بانك صادرات و تجارت اختصاص یافته كه متقاضیان طرح های پشتیبان به این بانك ها معرفی می شوند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته در این شهرستان 178 میلیارد و 400 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزیی به 251 طرح در زمینه اشتغال پایدار روستایی، مشاغل خانگی و اشتغال فراگیر پرداخت شده است .
شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 كیلومتری غرب سنندج مركز استان كردستان واقع شده است.
7469 / 3034
سنندج - ایرنا - سرپرست فرمانداری بانه گفت: سهم اشتغال پایدار روستایی این شهرستان سال گذشته 106 میلیارد ریال بود كه تاكنون 143 میلیارد ریال معادل 135 درصد سهمیه ابلاغی به متقاضیان پرداخت شده است.