به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمد صاحب الزمانی روز سه شنبه در یك نشست خبری كه در محل این انجمن برگزار شد، افزود: اكنون كیت و تجهیزات تشخیصی به سختی و با ارز بالا وارد كشور می شود و حتی در بسیاری از آزمایشگاهها كیت و برخی تجهیزات وجود ندارد.
وی افزود: ما نباید كیت های آزمایشگاهی كه از برخی كشورها به صورت قاچاق وارد می شود را با ارز 14هزار تومانی بخریم و نظارت در این زمینه ضروری است.
صاحب الزمانی تصریح كرد: باید برنامه ریزی درست و اساسی از سوی مسئولان در این زمینه انجام شود تا آزمایشگاهها برای نجات بیماران با كمبود كیت و تجهیزات تشخیصی مواجه نشوند.
بهزاد پوپك دبیر انجمن آزمایشگاههای كشور نیز گفت: با توجه به كمبود كیت و تجهیزات تشخیصی مدیریت در این زمینه لازم است تا كمترین آسیب به مردم وارد شود.
وی افزود: با تلاش، مدیریت، هم اندیشی و همفكری می توان مشكلات ناشی از تحریم را برطرف كرد.
پوپك از بیمه ها به عنوان یكی از مشكلات اساسی آزمایشگاها یاد كرد و اظهار داشت: كنترل بیماری و تشخیص توسط آزمایشگاهها انجام می شود و باید این موارد شامل بیمه شوند.
دبیر انجمن علوم آزمایشگاهی به برگزاری دوازدهمین همایش بین المللی ارتقای كیفیت خدمات آزمایشگاهی اشاره كرد و گفت: تبادل نظر با كشورهای مختلف برای فراهم كردن تجهیزات آزمایشگاهی و تامین داروهای مورد نیاز برای اورژانس ها در حوزه سم شناسی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
وی اظهار داشت: این همایش كه از 29 فروردین تا اول اردیبهشت در تهران برگزار می شود 163 سخنران دارد.
پوپك ادامه داد: نمایشگاهی از دستاوردهای تولید داخل آزمایشگاهی در حاشیه این همایش نیز برپا می شود.
اجتمام*9022*1193
رئیس انجمن علوم آزمایشگاهی:
آزمایشگاه های كشور با كمبود تجهیزات مواجه هستند
۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۰۲
کد خبر:
83271370
تهران- ایرنا- رئیس انجمن علوم آزمایشگاهی ایران از كمبود كیت و تجهیزات تشخیصی در پنج هزار آزمایشگاه كشور خبر داد.