به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هنگامیكه ایده و خلاقیت یك ذهن در پس تولید محصولی باشد نظر افراد بسیاری را جلب میكند. اختراع همواره با یك ابتكار و نوآوری همراه است. پس زمانی كه صحبت از یك دستاورد نوآورانه باشد جذب سرمایهگذار نیز آسانتر است و راهها برای ورود یك محصول فناورانه به بازار هموارتر میشود.
در این راستا حمایت از مخترعان ایرانی برای ثبت نوآوری آنها در ادارات ثبت اختراع خارج از كشور یكی از اقداماتی است كه كانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام میدهد و با حمایت 90 درصدی از محققان كانون در این مسیر همگام با مخترعان كشور شده است.
در این راستا تاكنون یك هزار و 398 درخواست توسط مخترعان به این مركز ارسال شده است. اما از این تعداد تنها 238 پرونده پس از ارزیابی مورد تائید برای حمایت قرارگرفتهاند. همچنین 48 پتنت با حمایت كانون در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.
بر اساس این گزارش، كانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با در نظر گرفتن نیازمندیهای كشور در زمینه مالكیت فكری و بهطور خاص موضوع ثبت اختراع خارجی اقدام به استقرار واحدهای فعال در این حوزه در قالب یك مجموعه متمركز كرده است.
این مركز كه از سال 1384 بهعنوان واحد مالكیت فكری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی فعالیت خود را آغاز كرد در سال 1393 و با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب «كانون پتنت ایران» امور مرتبط با حوزه مالكیت فكری و بهویژه ثبت اختراع را در تمامی حوزههای علم و فناوری عهدهدار شد.
علمی**1836** 1055
تهران- ایرنا- كانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پس از ارزیابی یك هزار و 398 اختراع ارسالی، حمایت از 238 پرونده را تایید كرد.