۲۴ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۱۴
کد خبر: 83276371
T T
۰ نفر
سرانه تخت بیمارستانی آذربایجان غربی از میانگین كشور بیشتر است

مهاباد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اشاره به اینكه در زمان آغاز بكار دولت تدبیر و امید سرانه تخت بیمارستانی استان از میانگین كشوری پایین تر بود، گفت: اكنون این سرانه با فعال بودن چهار هزار و 620 تخت از میانگین كشوری پیشی گرفته است.

دكتر جواد آقازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اكنون به ازای هر یكهزار نفر 1.7 تخت در بیمارستان های استان وجود دارد در حالی كه میانگین كشوری آن 1.6 تخت است.
وی با اشاره به تكمیل چند پروژه بیمارستانی دیگر در آذربایجان غربی، اظهار داشت: فاز 2 بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) میاندوآب با 100 تخت، بیمارستان 300 تختی زنان در ارومیه، بیمارستان 250 تختی خوی و فاز توسعه بیمارستان های بوكان و تكاب در حال تكمیل است و بخشی از این بیمارستان ها در هفته سلامت (هفته اول اردیبهشت) امسال به بهره برداری می رسد.
آقازاده با اشاره به اینكه این طرح ها برای افق 10 ساله نیازهای درمانی استان تعریف شد، گفت: با بهره برداری از این طرح ها ارایه خدمات درمانی به مردم در این شهرها كیفیت بهتری پیدا می كند و سرانه تخت های بیمارستانی افزایش می یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در خصوص جذب پرستار برای واحدهای بیمارستانی جدید استان نیز افزود: هم اكنون مجوز استخدام پرستار برای بیمارستان «آیت الله خویی» اخذ شده و با شروع فعالیت این واحد بیمارستانی نیروهای آن بكارگیری می شوند و برای مابقی واحدها نیز بر اساس نیازها، استخدام نیروی پرستار در دستور كار قرار می گیرد.

** توریسم درمانی در آذربایجان غربی توسعه می یابد
رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: هم اكنون بسیاری از واحدهای بیمارستانی استان از شرایط مطلوبی برای پذیرش و مداوای بیماران خارجی برخوردار بوده و این امر در برخی مراكز تحقق یافته است.
آقازاده ابراز امیدواری كرد با بهره برداری از بیمارستان های جدید آذربایجان غربی، زمینه شكوفایی توریسم درمان در استان بیشتر توسعه یابد.
وی اضافه كرد: در چند سال گذشته هم فضای فیزیكی و هم تخصص های مورد نیاز برای توسعه توریسم درمانی در استان پیشرفت خوبی داشته و بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه به واحدهای بین المللی ارتقاء یافته است.
آقازاده وی اظهار داشت: این واحدها می توانند برای جذب گردشگر درمانی و بیماران از كشورهای همسایه به استان، با شركت های گردشگری قراردادهای همكاری امضا كنند.
وی یادآور شد: توسعه توریسم درمانی علاوه بر ارتقای اعتبار علمی و فرهنگی موجب ایجاد درآمد پایدار ارزی، تحكیم روند دیپلماسی غیرسیاسی و تقویت روابط مردم با كشورهای همسایه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، هم اكنون در آذربایجان غربی 2 هزار و 900 نفر پزشك عمومی و متخصص در 32 واحد بیمارستانی فعال هستند و 182 مركز آزمایشگاهی و 88 مركز تصویربرداری در استان وجود دارد.
3020/6185/3072
۰ نفر