به گزارش ايرنا، «سعيد فرخي» روز سه شنبه در نخستين كارگروه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان مركزي، افزود: پايش و شناسايي مشكلات واحدهاي توليدي هم در بخش كشاورزي و هم در بخش صنعتي بايد در دستور كار دستگاه هاي مربوطه قرار گيرد.
وي ادامه داد: حفظ و ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي تنها با توسعه هدفمند صنايع محقق مي شود و بايد حمايت از صنايع داخلي جنبه عملياتي به خود گيرد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مركزي بيان كرد: نقش آفريني كارآفرينان در ايجاد اشتغال و رونق توليد و توسعه صنعت از سال هاي گذشته در استان مركزي آغاز شده و امروز بايد با پيش بيني تسهيلات و امكان سنجي بازار فروش، در حفظ و بقاي صنايع تلاش كرد.
فرخي اظهار داشت: تامين نيازهاي مالي واحدهاي توليدي با استفاده از ظرفيت بانك هاي دولتي و خصوصي يكي از موارد مهم حمايت از توليد است كه بانك ها نيز بايد در اين مسير نقش خود را به خوبي ايفا كنند.
وي گفت: جذب سرمايه گذار به خصوص در بخش صنعت فصل جدانشدني توسعه اقتصادي پايدار در جامعه است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مركزي بيان كرد: پارسال 146 نشست ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در استان برگزار شد كه 833 مصوبه به دنبال داشت كه 551 مصوبه اجرايي و مابقي نيز در دست اقدام و پيگيري است.
فرخي افزود: مهمترين مشكلات واحدهاي توليدي در بخش هاي مختلف صنعتي، كشاورزي و خدمات با بانك ها، بيمه ها و امور مالياتي است كه انتظار مي رود اين دستگاه ها در راستاي حمايت از توليد با واحدهاي توليدي همكاري كنند.
وي با بيان اينكه نامگذاري امسال با عنوان رونق توليد از سوي مقام معظم رهبري حجت را براي مسئولان تمام كرد، اظهار داشت: آحاد مردم و مسئولان بايد در راستاي تحقق منويات معظم له كه عزت و توسعه ايران اسلامي را به دنبال دارد، تلاش كنند.
2 هزار و 800 واحد صنعتي كوچك، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مركزي فعاليت مي كنند.
3017/3075
اراك - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مركزي گفت: حمايت از واحدهاي توليدي، شناسايي و رفع مشكلات آنها اولويت اصلي استانداري اين استان در سال جاري است.