وی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بر اساس بند 6 ماده 55 قانون شهرداری ها، شهرداری تهران می تواند حق بهره برداری از املاك را به دیگران واگذار كند، اما حق واگذاری مالكیت هیچ ملكی را به غیر ندارد.
به گزارش ایرنا اعلام شده كه این واحدها طی دوره های قبلی مدیریت شهری به افراد غیر واگذار شده است.
میرلوحی یادآور شد: بر این اساس شهرداری تهران می تواند با مجوز شورای شهر، حق بهره برداری از املاك را به خیریه ها و نهادها بدهد .
وی با بیان اینكه شورای اسلامی شهر تهران در مهرماه سال 96 مصوبه ای داشته و شهرداری را ملزم كرد كه این اموال را باز پس گرفته و در اختیار بگیرد، گفت: با گذشت یك سال و نیم از ابلاغ این مصوبه، شهرداری هنوز در این خصوص اقدامی نكرده است.
عضو شورای شهر تهران، با اشاره به برگزاری جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر با حضور شهردار تهران، خاطرنشان كرد: در این جلسه از شهردار تهران (پیروز حناچی) خواسته شده تا هرچه زودتر به این مصوبه عمل كند.
وی ادامه داد: این املاك باید با سرعت پس گرفته شود و دلیلی ندارد كه این املاك و ساختمان ها بدون قرار داد و اجاره نامه در اختیار غیر باشد.
به گفته میرلوحی، برخی شهرداری ها در دنیا موجرهای بزرگی هستند؛ آنها ساخت و ساز می كنند و اجاره می دهند و نوعی درآمد برای شهرداری دارند اما در حال حاضر شهرداری تهران هنوز وارد این حوزه و كسب درآمد از محل اجاره دادن املاك، نشده است.
وی تاكید كرد: اولویت مدیریت شهری این است كه املاك را پس بگیرد و در اختیار طلبكاران قرار داده و یا برای تكمیل پروژه های مترو و بافت فرسوده قرار دهیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، ادامه داد: شورای شهر ایجاد 6 راسته فرهنگی را در دستور كار دارد كه برای تملیك برخی خانه ها و اراضی در این راسته ها نیازمند تهاتر است كه این املاك در اختیار غیر می تواند برای تهاتر و تملیك خانه های میراثی و ایجاد راسته فرهنگی استفاده شود.
وی تاكید كرد: مدیریت شهری باید این املاك را به دارایی هایی ماندگار تبدیل و در مسیر ماموریت های شهر و مصوبات شورا قرار دهد.
به گزارش ایرنا، موضوع واگذاری املاك شهرداری تهران همواره خبرساز بوده است؛ «محسن هاشمی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم روز گذشته در یكصد و سی و ششمین جلسه شورا در جمع خبرنگاران بر استفاده از روش قانونی برای پس گرفتن املاك شهرداری از دیگران تاكید كرد.
وی گفته است، قانون روش واگذاری این املاك و تخلیه آن را مشخص كرده و شهرداری باید املاك شهر را به روش قانونی و نه به زور پس بگیرد.
پیروز حناچی شهردار پایتخت هم عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح 20 پروژه عمرانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روند تخلیه املاكی كه در اختیار كاركنان قدیمی شهرداری است بصورت طبیعی در جریان است.
وی گفته است: اگر در این تخلیه املاك با مشكلی مواجه شویم به شورای اسلامی شهر تهران گزارش خواهیم داد.
تهرام/7244//1348
عضوشورای تهران: 3800 واحد از املاك شهرداری در اختیار غیر است
۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۰۴
کد خبر:
83281771
تهران - ایرنا - سید محمود میرلوحی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینكه شهرداری پایتخت حق واگذاری مالكیت املاكش را به غیر ندارد گفت: سه هزار و 800 واحد تجاری و مسكونی این نهاد در اختیار غیر است.