۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۴
کد خبر: 83290415
T T
۰ نفر
بيش از 23 هزار خانوار روستايي از مسير آسفالته بهره مند شدند

اروميه - ايرنا - مديربنياد مسكن اروميه با اشاره به اينكه توسعه مناطق روستايي از جمله اقدامات موثر در توسعه و عمران زيربنايي روستاها و كاهش مهاجرت به شهرهاست، گفت: تاكنون مسير ارتباطي 23 هزار و 696 خانوار روستايي اين شهرستان از مسيرآسفالته براي رفت و آمد برخوردار شدند.

رضا منافي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با اجراي طرح آسفالت مسير روستايي 64 روستاي اين شهرستان با 77 هزار و 738 نفر جمعيت آسفالت شد.
وي ادامه داد: تاكنون بيش از 466 هزار و 351 مترمربع مسير روستايي با استفاده از قير يارانه اي آسفالت شده و رسيدگي به باقي معابر نيز در دست اجراست.
وي با اشاره به اينكه هشت هزار و هشت تُن قير يارانه اي براي اجراي اين طرح ها به شهرستان اروميه اختصاص يافته، اعلام كرد: براي اين امر بيش از 88 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
وي اعلام كرد: طي يك سال گذشته تاكنون 118 ميليارد ريال اعتبار براي بنياد مسكن شهرستان اروميه مشخص شده كه روند پرداخت اين اعتبار براي بهسازي مسيرهاي روستايي همچنان ادامه دارد.
وي با بيان اينكه بهسازي مسيرهاي ارتباطي در راستاي توسعه متوازن مورد تاكيد است، بيان كرد: اجراي طرح هايي از جمله مقاوم سازي روستايي و طرح هاي هادي از ضرورت هاي محروميت زدايي به شمار مي رود.
منافي با اشاره به اينكه اجراي طرح هادي روستايي از ديگر اقدامات موثر در آباداني روستاهاست، اظهار داشت: اين طرح با تلاش مسوولان و توجه ويژه دولت تدبير و اميد در 127 روستاي اين شهرستان اجرايي شده است.
مديربنياد مسكن اروميه گفت: اجراي سنگ فرش و آسفالت، احداث پياده راه و اصلاح شبكه معابر، احداث سيل بند، آماده سازي اراضي پيش بيني شده براي گسترش روستا و تكميل شبكه دفع فاضلاب از اقداماتي است كه در قالب طرح هادي در روستاهاي بالاي 20 خانوار انجام مي شود.
به گزارش ايرنا 613 روستا با 62 هزار و 77 واحد مسكن روستايي در اروميه وجود دارد كه طرح هادي در تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار اين شهرستان اجرايي شده است؛ طرح هادي روستايي با هدف ايجاد تسهيلات لازم جهت بهبود مسكن روستاييان، هدايت فيزيكي روستاها و تامين عادلانه امكانات انجام مي گيرد.
پايه چنين طرح هايي در كشور از سال 1362 هجري شمسي و تحت عنوان روان بخشي روستاها در يكي از نقاط روستايي شهرستان شهركرد و توسط وزير مسكن و شهرسازي وقت به اجرا گذاشته شد و در سال هاي بعد به خصوص از سال 1366 هجري شمسي توسط بنياد مسكن انقلاب اسلامي با جديت تمام پيگيري شد.
تجديد حيات و هدايت روستاها از ابعاد كالبدي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي از جمله اهداف مورد نظر در طرح هاي مذكور است.
اين استان مرزي داراي سه ميليون و 265 هزار نفر جمعيت است كه 34.6 درصد از آن در مناطق روستايي و 65.4 درصد در مناطق شهري سكونت دارند.
9918/7129