۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷
کد خبر: 83290925
T T
۰ نفر
استاندار كردستان: جوانان از فرصت توليد در روستا استفاده كنند

سنندج ايرنا استاندار كردستان گفت: جوانان استان از فرصت توليد در روستاها با توجه به تسهيلات مناسبي كه به اين بخش داده مي شود، براي ايجاد اشتغال و رونق توليد استفاده كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، بهمن مرادنيا روز چهارشنبه در نشست هم انديشي با فعالين سازمان هاي مردم نهاد حوزه جوانان اظهار داشت: سال گذشته حدود 241 ميليارد ريال تسهيلات اشتغالزايي روستايي اعطا شده كه ظرفيت مناسبي براي فعاليت است.
وي اضافه كرد: امروز هر محصول كشاورزي ارزش افزوده خاصي دارد و امكان صادرات آن هم فراهم است.
مرادنيا با اشاره به بحران هايي كه دولت با آن مواجه است، افزود: امروز جوانان بايد نقش پر رنگتر و بي نظيري داشته باشند ضمن اينكه زمينه هاي خوبي هم براي توليد، كار و تلاش وجود دارد.
وي يادآور شد: جوانان نبايد هميشه منتظر دولت بمانند چرا كه در قالب همين سازمان هاي مردم نهاد هم مي توان فعاليت هاي موثري كرد ضمن اينكه جوانان توانايي ها و روحيات بالايي دارند و نبايد زود خود را ببازند.
استاندار كردستان با اشاره به اينكه ما به عنوان دستگاه دولتي حامي سمن ها هستيم، گفت: سازمان هاي مردم نهاد اعتبار و جايگاه خود را با فعاليت و عملكرد شان ايجاد مي كنند.
وي با اشاره به وجود حدود 500 سمن در استان اظهار داشت: بايد ديد اين 500 سازمان مردم نهاد به درستي فعاليتي داشته اند.
مرادنيا افزود: معرفي كردستان به ديگر استان هاي كشور يكي از اولويت هاي ماست و برگزاري كنگره مشاهير كُرد در سطح بين المللي در همين راستا است.
مديركل ورزش و جوانان كردستان هم در اين نشست گفت: دولت به سازمان هاي مردم نهاد باور و يقين دارد و در اين راستا اعتبارات خاصي هم براي حوزه جوانان اختصاص داده است.
حامد جولايي اظهار داشت: سال گذشته 830 ميليون ريال و امسال 21 ميليارد ريال براي حوزه جوانان اين استان اختصاص يافته است.
وي با بيان اينكه جوانان با كمترين اعتبار بيشترين فعاليت ها را انجام مي دهند، افزود: اگر امور را به جوانان واگذار كنيم موفق عمل مي كنند.
جولايي اضافه كرد: جوانان مشكلات زيادي از جمله اشتغال دارند اما برخي از آن به اداره ورزش و جوانان مرتبط است كه در راستاي حل آن تلاش مي كنيم.
شادي مولاني نماينده انجمن مردم نهاد آواي كهن هم در اين نشست گفت: بروكراسي ها و نبود اختيارات لازم گاه ما را براي گرفتن يك سالن به منظور برگزاري يك برنامه با مشكلات عديده مواجه مي كند.
دبير مجمع جوانان استان كردستان هم گفت: سمن ها مي توانند كمك كنند تا ديدگاه هايي كه در مورد استان در كشور وجود دارد تغيير كند و نگاه بهتري ارائه شود.
ياسين شريعتي نيز بر لزوم توسعه رسانه ها در استان تاكيد كرد و افزود: ضعف عمده اي در روابط عمومي هاي ادارات ديده مي شود.
وي اضافه كرد: بسياري از فعاليت ادارات توسط همين سمن ها در قالب پروژه هايي به بهترين نحو انجام مي شود.
نماينده خانه جوان در اين نشست گفت: نقش صدا و سيما در تمام برنامه هاي مرتبط با سمن هاي حوزه جوانان كمرنگ است.
فرشاد شبرندي اظهار داشت: ضروري است مجمع مشورتي جوانان در كردستان راه اندازي شود تا بتوان از ايده هاي اين قشر بهتر بهره برد.
نويد صيد مرادي نماينده انجمن فرهنگي افق هم گفت: با توجه به اعتبارنامه پنج ساله اي كه به سمن ها داده مي شود نبايد ارگان هاي مختلف براي برگزاري برنامه ها در حوزه هاي متفاوت از آنها درخواست مجوز كنند.
6108/9102