به گزارش خبرنگار ايرنا فيروز فاضلي روز پنجشنبه در آئين اختتاميه جشنواره آسيب شناسي اجتماعي در رسانه هاي گيلان و كاريكاتور افزود: در فضايي كه تنفس مي كنيم آسيب هاي اجتماعي از جامعه منفك نيست و رسانه ها و هنرمندان مي بايست پيش از بروز آسيب ،مسايل را پيش بيني كرده و بصورت ريشه اي به آنها بپردازند.
وي اظهار داشت: برخورد با آسيب هاي اجتماعي كار فرهنگي مي طلبد و اين موضوع مي بايست با زبان رسانه مورد واكاوي و پردازش قرار گيرد.
وي با بيان اينكه هنر نيز رسانه است ، ادامه داد: امروز رسانه ها پذيرفتند كه با تلفيق زبان هنر، رساترند و هنرمندان نيز پذيرفته اند از رسانه در راستاي رساتر شدن پيام ها مي توانند بهره بگيرند.
فاضلي ضمن قدرداني از استانداري گيلان براي همكاري و مورد اهتمام قرار دادن آسيب هاي اجتماعي از زبان هنر و رسانه افزود: فراخوان جشنواره «آسيبشناسي اجتماعي در رسانهها» و «كاريكاتور آسيبهاي اجتماعي» با هدف پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و ارتقاي سطح سلامت استان به عنوان يك مسئوليت همگاني از دي ماه سال گذشته منتشر شد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان با بيان اينكه با انتشار اين فراخوانها در مجموع دو بخش 180 اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: جشنواره آسيبشناسي اجتماعي در مطبوعات محلي، پايگاههاي خبري و خبرگزاريهاي استان در رشتههاي «گزارش»، «سرمقاله و مقاله»، «خبر» و «عكس» تعريف شده كه 130 اثر در اين بخش توسط اصحاب رسانه ارسال و داوري شد.
وي با اعلام اينكه 50 اثر به دبيرخانه جشنواره كاريكاتور ارسال شد، افزود: اين آثار در محورهاي «تكديگري»، «نقش رسانهها در ريشهيابي و پيشگيري از انحرافات اجتماعي»، «حاشينهنشيني و نقش آن در افزايش ناهنجاريهاي اجتماعي نظير كودكان كار، مفاسد اجتماعي، اعتياد، تكديگري»، «اعتياد، طلاق، تكديگري و نقش آنها در فروپاشي نهاد خانواده» و «نقش اقتصاد مقاومتي در كاهش آسيبهاي اجتماعي» ارسال شد كه 30 اثر در قالب نمايشگاه در معرض نگاه مخاطبان قرار گرفت.
وي از اعطاي گواهي شركت به تمامي آثار راهيافته به نمايشگاه جشنواره خبر داد و عنوان كرد: اين جشنواره بههمت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي و با همكاري استانداري گيلان برگزار شد .
1881/2007
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان:
تلفيق رسانه و هنر در حوزه آسيب هاي اجتماعي مؤثر است
۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۰۳
کد خبر:
83291793
رشت - ايرنا - مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان با بيان اينكه رسانه ها هوش جامعه هستند بيان كرد: تلفيق رسانه و هنر در حوزه آسيب هاي اجتماعي به طور قطع موثر و مثمر تر است.