به گزارش ايرنا، شهيد علي اكرامي 25 بهمن سال 1349 در محله نايبند جنوبي بندرعباس به دنيا آمد، يادگار خليل و مريم تا سوم راهنمايي تحصيل كرد و از كودكي با مسجد زين العابدين محله شان انس ديرينه داشت.
شهريور 59 و در زماني كه جنگ تحميلي صدام بعثي برضد ايران اسلامي آغاز شد، علي كودكي 10ساله بود و دوران شيرين كودكي را با كتاب و قلم طي مي كرد.
عشق و علاقه دفاع از كشور و ديدن صحنه دلاوري هاي رزمندگان او را مشتاق مي كرد كه زودتر بزرگ شود و او نيز همچون ساير رزمندگان به جبهه برود و از كشورش در مقابل دشمنان دفاع كند.
علي دوران نوجواني اش را سپري كرد و تحصيلات خود را تا سال تحصيلي 64-65 در پايه سوم راهنمايي در مدرسه شهيد قاسمي ادامه داد.
او درحالي كه فقط 16 سال داشت، آرزويش در جبهه ها محقق شده بود و همان سال عازم جبهه شد، علي حالا در جبهه هاي جنگ بود و در كنار ساير رزمندگان از كشورش دفاع مي كرد.
عشق به شهادت براي رشيد مردان اسلام واژه اي نام آشنا بود كه هركدام از رزمندگاني كه در جبهه ها عمرشان را در دفاع از كشور سپري مي كردند و مقصد را در كوچ ديدند و از ويراني لانه اش نترسيدند، علي نيز ديگر دنيا برايش وسعت نداشت، خدا برايش قله كمال را انتخاب كرد و روز چهارم دي ماه سال 65 در منطقه ام الرصاص عراق آسماني شد.
پيكر او مدت ها در منطقه باقي ماند و درست در همان ماهي كه به دنيا آمده بود در 19 بهمن سال 75 پس از تفحص پيكرش پيدا و در گلزار شهداي بندرعباس به خاك سپرده شد.
شهيد علي اكرامي در ابتداي وصيت نامه اش هدف از نوشتن را تسويه حساب با دنيا دانسته و آورده است: چون انسان هرزماني و هرآني كه در معرض خطر سقوط و صعود و مورد تهديد است و خطر صعود اين است كه با صعود انسان شيطان بيش تر سعي در نابوديش مي كند و براي انسان خطر محسوب مي شود.
وي در اين وصيت نامه خطاب به خواهران و برادرانش ادامه داده است: خواهران هرگز آن ساده پوشيدن و ساده زندگي كردن را از ياد مبريد چون تجملات انسان را از ياد خدا دور مي كند، برادرانم هرگز از خدمت در راه اسلام خستگي به خود راه مدهيد مانند قبل و حال سعي كنيد ديانت داشته باشيد.
شهيد اكرامي در بخش ديگري از وصيت نامه اش آورده است: و شما را سفارش به اطاعت از دستورات قرآن مي كنم، قرآن بخوانيد و از آن پيروي كنيد هيچ گاه ادعاي خون دادن در راه اسلام نكنيد چون اسلام از اين بيشتر خون مي خواهد.
وي اضافه كرده است: اهل بيت عصت (ع) را ببينيد چگونه خون دادند ولي هيچ گاه ادعاي خون دادن نكردند و اگر هم ادعايي داشتند بي مورد نبود، براي زنده كردن دين و بيدار كردن مردم خفته در تاريكي بود، ظلمتي كه 1400سال بر مردم سايه افكند تا اينكه انقلاب شد و برما تكليف شد كه از اين انقلاب دفاع كنيم.
شهيد اكرامي در بخش پاياني وصيت نامه اش ضمن سفارش به دوري از گناه و اطاعت از خدا، توصيه كرده است كه از حرام ها دوري كرده و ايمان تان را قوي كنيد.
9887 / 6048
معرفي شهداي هرمزگان (68)
شهيد اكرامي: تجملات انسان را از ياد خدا دور مي كند
۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۱۹
کد خبر:
83293376
بندرعباس- ايرنا- شهيد علي اكرامي يكي از شهيدان دوران دفاع مقدس استان هرمزگان در بخشي از وصيت نامه اش خطاب به خواهران و برادرانش آورده است: هرگز آن ساده زندگي كردن را از ياد مبريد چون تجملات انسان را از ياد خدا دور مي كند، برادرانم هرگز از خدمت در راه اسلام خستگي به خود راه مدهيد.