۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷
کد خبر: 83294987
T T
۰ نفر
18برگزيده جشنواره طنز كودك و نوجوان خليج فارس تجليل مي شوند

بندرعباس- ايرنا- مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان هرمزگان گفت: پس از راي داوران، از 18 صاحب آثار برگزيده جشنواره منطقه اي طنز كودك و نوجوان خليج فارس در 2 بخش شعر و داستان تجليل مي شود.

ناهيد سليماني احمدي روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: از اين تعداد 12 اثر مربوط به بخش داستان از استان هاي هرمزگان، خراسان، كرمان، يزد و سيستان و بلوچستان است.
وي ادامه داد: داوران بخش شعر نيز شش اثر را انتخاب و برگزيده اعلام كردند كه مربوط به استان هاي كرمان و هرمزگان است.
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان هرمزگان گفت: داوران در بخش داستان همچنين هفت نفر را شايسته تقدير معرفي كردند كه در روز جشنواره از آنها تجليل مي شود.
سليماني احمدي با اشاره به ارسال 516 اثر به دبيرخانه استان هاي شركت كننده در اين جشنواره، ابراز داشت: 222 اثر به مرحله منطقه اي ارسال شد كه در نهايت 163اثر مورد داوري قرار گرفت و با راي داوران 18 اثر برگزيده اعلام شد.
وي افزود: در بخش داستان، احمد اكبرپور و محمدرضا شمس و در بخش شعر نيز راشد انصاري و حسين تولايي داوري جشنواره منطقه اي طنز كودك و نوجوان خليج فارس را برعهده داشتند.
احمد اكبرپور يكي از نويسندگان حوزه‌ ادبيات كودك و نوجوان است كه در سال 1349 در لامرد استان فارس متولد شده است.
اين نويسنده حوزه كودك و نوجوان نخستين و آخرين مجموعه شعرش را با عنوان «مردمان عصر پنجشنبه» منتشر كرد.
نخستين كتابش براي نوجوانان با عنوان «دنياي گوشه و كنار دفترم» شامل دو داستان بلند بود كه از سوي انتشارات خيام به چاپ رسيد. بعدها دو داستان اين كتاب را بازنويسي كرد و در 2كتاب جداگانه با عنوان‌هاي «امپراطور كلمات» و «روياهاي جنوبي» به چاپ رساند.
مردمان عصرپنجشنبه، دنياي گوشه و كنار دفترم، قطار آن شب، وقتي ناراحت باشيم، جاده‌ ها تمام نمي ‌شوند، امپراتور كلمات، من نوكر بابا نيستم، روياهاي جنوبي، شب ‌بخير فرمانده و دختري ساكت با پرنده‌ هاي شلوغ از ديگر آثار اكبر پور است.
محمدرضا شمس ديگر نويسنده حوزه كودك و نوجوان در سال 1336 در محله شاهپور تهران به دنيا آمده است.
وي نخستين كتاب خود را به نام «اگر اين چوب مال من بود» در كانون پرورش فكري به چاپ رسانده و بعدها با انتشارات سروش، امير كبير، مدرسه، قدياني، پيدايش، افق، محراب قلم، به نشر، حنانه، شباويز، رويش، هوپا همكاري داشته است.
حسين تولايي از شاعران حوزه كودك و نوجوان عضو انجمن نويسندگان كودك و نوجوان است كه از وي آثاري شعري شامل 'بيا چند شاخه حرف بزنيم، درخت عاشق پرنده است، شماره تلفن پرنده‌ها، بدن من چگونه كار مي‌ كند و دمپايي خورشيد' به چاپ رسيده است.
راشد انصاري مشهور به (خالو راشد) شاعر، نويسنده و طنزپرداز متولد سال 1350 در روستاي ديده بان از توابع بخش صحراي باغ لارستان افزون بر 30 سال ساكن بندرعباس است.
وي نزديك به دو دهه است كه با مطبوعات همكاري مستمر دارد و بيش از 15سال است كه در حوزه هنري فعاليت مي كند.
راشد انصاري بنيان گذار انجمن طنز در هرمزگان و مسوول دفتر طنز حوزه هنري اين استان است.
'دغدغه هاي بي خيالي، اين مرد مشكوك ، لطفا ميخ نشويد ، پشت پرده و طنزينه' بخشي از كتاب وي در حوزه طنز است.
به گزارش ايرنا، جشنواره منطقه اي طنز كودك و نوجوان خليج فارس چهارشنبه 11ارديبهشت ماه به مناسبت روز ملي خليج فارس در سالن كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در بندرعباس برگزار مي شود.
همچنين سه شنبه 10ارديبهشت ماه همزمان با گراميداشت روز ملي خليج فارس 2 كارگاه آموزشي شعر و داستان طنز با هدف آشنايي كودك و نوجوان با گونه ادبي طنز، ايجاد شادابي و نشاط در كارگاه ها و انجمن هاي ادبي و پرورش تفكر انتقادي و پرسشگرانه به دنياي پيرامون در قالب شعر و داستان طنز برگزار مي شود.
9887 / 6048