۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۱۸
کد خبر: 83296007
T T
۰ نفر
صالحی امیری: تبعیص جنسیتی باید از ورزش قهرمانی حذف شود

تهران - ایرنا - رئیس كمیته ملی المپیك گفت: باید تبعیض جنسیتی در فكر، اندیشه و عمل برداشته شود تا زنان از نظر كمی و كیفی همانند مردان در ورزش قهرمانی شركت كنند.

به گزارش ایرنا؛ سید رضا صالحی امیری امروز (دوشنبه) در افتتاحیه بخش های قلب و ورزش و پیشگیری از آسیب های ورزشی گفت: آكادمی، قلب كمیته ملی المپیك است. اما در حوزه تولید فكر، اندیشه و نرم افزار دچار آسیب هستیم كه باید این ضعف برطرف شود.
وی افزود: خوشبختانه كمیته و آكادمی امروز دارای برنامه راهبردی است. معتقدیم كه یكی از آسیب های جدی در ورزش روزمرگی و سلیقه محوری به شمار می رود. فرهنگ نادرستی كه سال ها با آن روبرو هستیم.
رئیس كمیته ملی المپیك ادامه داد: به همین منظور تصمیم گرفتیم در این دوره و برای خروج از روزمرگی برنامه راهبردی را تعریف و مرحله به مرحله اجرا كنیم كه یكی از آنها در حوزه آكادمی است.
صالحی امیری اضافه كرد: نیاز به توسعه بین المللی و كسب كرسی موضوع مهمی است كه بدون آن راه به جایی نخواهیم برد. جهت گیری به سمت توسعه و بكارگیری ظرفیت ها در دیپلماسی ورزشی است. باید از سلیقه محوری پرهیز كرد.
وی به فعالیت 18 كمیسیون كمیته المپیك اشاره كرد و افزود: یكی از این كمیسیون ها ورزش و زنان است و ما در این حوزه مدعی هستیم كه برنامه 10ساله ای را تعریف كردیم. باید تبعیض جنسیتی در فكر، اندیشه و عمل برداشته شود تا زنان از نظر كمی و كیفی همانند مردان در ورزش قهرمانی شركت كنند.
رئیس كمیته المپیك درباره نوسازی توسعه زیر ساخت ها و تجهیزات حوزه ورزش بیان كرد: توسعه زیر ساخت ها را باید جدی گرفت تا نسل آینده طی 10تا20 سال دیگر دغدغه ای در زمینه تجهیزات ورزشی نداشته باشند.
همچنین رئیس نهاد بین المللی ورزش گفت: باید فعالیت های علمی و آموزشی را بخشی از هویت سازمان بدانیم و در جهت تقویت آن بكوشیم.
صالحی امیری عنوان كرد: در زمینه تولید فكر و اندیشه و نرم افزار دچار آسیب هستیم كه باید جبران شود بنابراین آكادمی ملی المپیك برای بقا به برنامه راهبردی نیاز دارد.
**آكادمی المپیك تجهیز و نوسازی می شود
این مقام مسئول افزود: بعد از تدوین راهبرد لازم اهدافی را برای خود ترسیم كردیم كه در دوره 10 سال آینده به آن دسترسی یابیم. 15 برنامه برای كمیته المپیك تعریف كردیم تا از لحاظ توسعه كمی و كیفی به پیشرفت ها دست یابیم و ظرفیت های بزرگی را برای توسعه ورزش قهرمانی ترسیم كنیم.
رئیس كمیته ملی المپیك خاطر نشان كرد: در گام نخست به دنبال نوسازی و تجهیز آكادمی المپیك هستیم. با توجه به اینكه روزانه بیش از 100 ورزشكار و قهرمان ملی به این مركز مراجعه می كنند و با نزدیك شدن به المپیك توكیو، ظرفیت ها افزایش می یابد.
وی گفت: دپارتمان پیشگیری از آسیب های ورزشی نیز با مدیریت «محمدعلی علیزاده» امروز افتتاح شد تا بتوانیم در زمینه سلامت ورزشكاران گام موثری برداریم.
رئیس كمیته المپیك ادامه داد: دپارتمان تاریخ شفاهی سومین اقدامی بود كه در آكادمی راه اندازی شد و تلاش داریم تا بتوانیم تاریخ ورزش ایران را ثبت و نگهداری كنیم. به عنوان نمونه 100 نگاتیو عكس از مرحوم پارسی كه از عكاسان پیشكسوت در تاریخ ورزش كشور بود در موزه ملی ورزش نگهداری می شود.
**آغاز طرح امیدها در ورزش
صالحی امیری به طرح امیدها و آموزش دانش آموزان رده سنی 8 تا 15سال برای دو المپیك آینده اشاره كرد و گفت: با همكاری «نصراله سجادی» سرپرست كاروان اعزامی ایران به توكیو و رئیس آكادمی المپیك، طرح امیدها را در مدرسه آغاز كردیم و تلاش داریم با شناسایی نوجوانان این رده سنی برترین ها را شناسایی و برای المپیك های 2024 و 2028 آماده كنیم. البته این طرح نیاز به زیر ساخت ها و مسائل مالی دارد تا بتوانیم برای هر استعداد آموزش تخصصی داشته باشیم و آنها را برای آینده آماده كنیم.
در حاشیه افتتاحیه این مراسم از برخی از اعضای آكادمی ملی المپیك تقدیر شد.
نخستین دپارتمان های قلب و ورزش و پیشگیری از آسیب های ورزشی روز دوشنبه با حضور رییس كمیته ملی المپیك و اعضای هیات اجرایی افتتاح شد.
دپارتمان پیشگیری از آسیب های ورزشی به منظور غربالگری و آموزش و دپارتمان قلب و ورزش با هدف ارائه خدمات ارزیابی قلبی و عروقی ورزشی به ملی پوشان در زمینه های آموزشی راه اندازی شد.
ورزشی**9250**9128**2024
۰ نفر