۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۳۳
کد خبر: 83296515
T T
۰ نفر

شهردار مراغه: 57 درصد بودجه عمراني است

۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۳۳
کد خبر: 83296515
شهردار مراغه: 57 درصد بودجه عمراني است

مراغه - ايرنا - شهردار مراغه با اشاره به بودجه 89 ميليارد توماني اين شهر در سالجاري گفت: 57 درصد اين بودجه عمراني بوده و مابقي در بخش هاي اجرايي هزينه مي شود كه اين نشان دهنده رويكرد عمراني شهرداري است.

به گزارش ايرنا، محمدرضا احمدي روز دوشنبه در مراسم روز شوراها و تجليل از اعضاي شوراي اسلامي شهر مراغه افزود: در سالجاري و در بخش عمراني، 33 طرح مستمر، 11 طرح نيمه تمام و 13 طرح جديد اجرا مي شود كه در تاريخ شهرداري مراغه بي سابقه است.
وي گفت: براساس منويات رهبري و با توجه به نامگذاري سال 98 با عنوان سال رونق توليد، امسال با همراهي و همدلي شوراي شهر شاهد رونق خدمات رساني به شهروندان و اجراي طرح هاي عمراني خواهيم بود.
احمدي افزود: ايجاد رضايتمندي در بين مردم و شهروندان هدف اصلي و رسالت شهرداري و شوراي اسلامي شهر مراغه بوده و در اين راستا تلاش مي شود.
عضو شوراي اسلامي شهر مراغه نيز در اين مراسم با اشاره به نقش مهم شوراهاي اسلامي در توسعه شهري گفت: اميد است با اصلاح قانون شوراهاي اسلامي شهر، شاهد ايجاد پارلمان شهري و رسيدن آن به جايگاه اصلي در تصميم گيري و تصميم سازي هاي شهري باشيم.
احمد ملكي افزود: توسعه و اجراي طرح هاي عمراني به ويژه ساماندهي نواحي و مناطق حاشيه شهري از جمله رويكردهايي است كه توسط شوراي اسلامي شهر و شهرداري مراغه دنبال مي شود.
وي ادامه داد: اصلاح بافت فرسوده و پرتراكم درون شهري در محله زغال آباد با 3.2 هكتار اماكن مسكوني از جمله طرح هايي است كه در دست مطالعه و طراحي است.
وي اضافه كرد: تجهيز كارخانه آسفالت سازي به دستگاه هاي سنگ شكن و تجهيز كارخانه قطعات بتني از جمله اقداماتي بوده كه با همراهي شوراي شهر و شهرداري در راستاي كيفي سازي خدمات شهري براي شهروندان محقق شده است.
ملكي افزود: اتصال ميدان مادر به ميدان سهند به عنوان يكي از طرح هاي بزرگ عمران شهري نيز در دستور كار شوراي اسلامي شهر و شهرداري مراغه قرار دارد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم كه به مناسبت روز شورا برگزار شد از اعضاي ادوار گذشته و فعلي شوراي اسلامي شهر مراغه تجليل شد.
شهر مراغه به عنوان بزرگترين شهر آذربايجان شرقي بعد از تبريز داراي حدود 180 هزار نفر جمعيت است؛ اين شهر در 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي و 607 كيلومتري تهران قرار دارد و در ابتداي دوران فرمانروايي ايلخانان مغول، پايتخت اين سلسله بوده است.
3077/7487