به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد مازنی عصر سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان تهران افزود: در صورتی كه بر سر زبان مردم انداخته اند كه هر چه پول در كشور است، صرف بخش فرهنگی به خصوص در فرهنگ دینی می شود، مقصر ما متولیان فرهنگی هستیم.
وی یادآورشد: مردم در كنار تمامی مسائل پیش روی آنان به كتاب و فیلم هم نیاز دارند و باید به این نیاز پاسخ داده شود.
مازنی تاكید كرد: اگر برای حوزه قرآن، سینما، دین، نویسندگان، هنرمندان و ورزش هزینه كنیم، در حقیقت برای جامعه سرمایه گذاری كرده ایم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای گفت: اولویت های شورای فرهنگ عمومی در 15 سرفصل و 63 برنامه تدوین شده است اما طی یك سال نمی توان برای اجرایی تمامی آنها دست به كار شد و اقدامات پراكنده راه به جایی نمی برد.
وی یكی از اولویت های امسال را توجه عملی به فرهنگ خواند و خاطرنشان كرد: در مرحله نظر، حوزه فرهنگ در عرش قرار دارد در حالی كه در عمل از نظر توجه مسئولان و مقایسه با سایر موضوعات حتی نمی توان گفت در فرش قرار گرفته است.
مازنی اظهارداشت: یك نمونه از بی توجهی عملی به حوزه فرهنگ میزان بودجه ای است كه سالانه به این بخش اختصاص می یابد كه سرجمع به شش دهم درصد كل بودجه كشور می رسد.
رییس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: 90 درصد اعتبارات كشور متاسفانه صرف امور جاری و پرداخت حقوق كاركنان دولت می شود.
وی بر لزوم ترویج فرهنگ گفت و گو و مفاهمه از میان تمام سرفصل های اعلام شده تاكید كرد و ادامه داد: پدیده بد حجابی از جمله موضوعاتی است كه باید مورد بررسی و گفت و گو قرار گیرد.
مازنی با بیان اینكه در زمینه حجاب نخستین جایی كه وارد می شود و برخورد می كند نیروی انتظامی است، تصریح كرد: این اتفاق در حالی است كه نیروی انتظامی باید آخرین مرحله باشد تا بسیاری از نهادهای مسئول خود را به كناری نكشند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای گفت: چطور پوشش زنان برای ما مهم است اما رفتار مردان مهم و حساس نیست؟ در بسیاری از مواقع همكاران خانم از رفتار ناشایست همكار مرد خود گلایه دارند و این موضوع دیگر از بحث مجرد و متاهل بودن افراد نیز عبور كرده است.
وی تاكید كرد: حداقل دستگاه های حاكمیتی را می توان كنترل و چارچوبی را برای آنها تعریف كرد.
مازنی اضافه كرد: مجموعه این مسائل را باید به عنوان پدیده های اجتماعی دید كه از طریق مفاهمه و گفت و گو قابل حل هستند.
تهرام/3001//1348
تهران- ایرنا- رییس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما متولیان فرهنگ نتوانسته ایم به عنوان یك نیاز ضروری حتی برای مقامات و كسانی كه برای بودجه تصمیم گیری می كنند، اهمیت فرهنگ را جا بیاندازیم.