۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵
کد خبر: 83299457
T T
۰ نفر
ايجاد سايت مشترك پسماند مياندوآب و مهاباد پيگيري مي شود

مهاباد - ايرنا - فرماندار مياندوآب گفت: كار مطالعات مكان پيش بيني شده در حدفاصل شهرهاي مياندوآب و مهاباد كه به طور مشترك براي دفن پسماند اين 2 شهر در نظر گرفته شده با جديت پيگيري مي شود.

مهدي قهرماني روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: محل فعلي سايت پسماند در كوه قطور به يك معضل بزرگ زيست محيطي براي اين شهر تبديل و با توجه به تكميل ظرفيت 200 هكتاري موجب آلوده شدن طبيعت منطقه نيز شده است.
وي افزود: همچنين شيرابه زباله هاي دفن شده در سايت فعلي پسماند مياندوآب سرازير شده و با نفوذ به سمت زمين هاي كشاورزي موجب خسارت به اراضي اين منطقه مي شود.
فرماندار مياندوآب اظهار داشت: در اين راستا مطالعات سايت پسماند مشترك بين 2 شهر مياندوآب و مهاباد از سال گذشته آغاز شده تا به اين محل انتقال پيدا كند.
وي با بيان اينكه در دنيا از زباله به عنوان طلاي كثيف ياد مي شود، گفت: اگر محل مشترك بين‌ اين 2 شهر اجرايي شود، سرمايه گذاري خوبي در امر توليد انرژي يا كودهاي آلي نيز مي توان انجام داد.
قهرماني با تاكيد بر اينكه شيوه مديريت و دفن زباله بايد از حالت سنتي با خاكريزي بر روي آن تغيير كند، افزود: در برخي كشورها سرمايه گذاران زباله را از شهرداري ها خريداري مي كنند كه اين امر خود مي تواند منابع درآمد خوبي براي شهرداري ها ايجاد كند.
وي با بيان اينكه مخالف انتقال پسماند به محل ديگري غير از مكان مشترك فعلي است، افزود: برنامه ما اين است كه بتوانيم با افزايش حجم زباله و جذب سرمايه گذار در زمينه توليد انرژي يا كودهاي آلي، دفن پسماند مشترك مياندوآب و مهاباد را دنبال كنيم.
به گزارش ايرنا، محل دفن پسماند شهر مياندوآب در ورودي مياندوآب از سمت شاهين دژ و در مسير گردشگري بخش باروق و تخت سليمان تكاب واقع شده و چهره نامطلوبي از نظر گردشگري و زيست محيطي ايجاد كرده است.
روزانه بيش از 150 تن زباله در مياندوآب توليد مي شود؛ اين شهرستان با بيش از 277 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و سومين شهرستان استان پس از اروميه و خوي به شمار مي رود.
9871/6185/2093