به گزارش ایرنا وی روز یكشنبه در یكصد و سی و نهمین جلسه شورای شهر تهران افزود: سردیسی كه برای استاد مشایخی ساخته شده گویا از یك عكس پرسنلی ایشان آن هم آخرین عكس ایشان ساخته شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاكید كرد: مردم، مشایخی را با چهره هایی می شناسند كه در فیلم های ایشان دیده اند و این سردیس با آنچه در ذهن مردم از استاد مشایخی وجود دارد، نسبتی ندارد.
وی از شهردار تهران خواست راجع به این موضوع توضیح دهد.
این انتقاد در حالی است كه نامگذاری خیابانی در ولنجك تهران به نام استاد مشایخی و نیز نصب سردیس این هنرمند فقید پایان هفته گذشته انجام شد.
مسجدجامعی توضیح داد: ساخت سردیس در تهران سابقه طولانی دارد و پیش از این سردیس های هنرمندانی همچون اخوان ثالث، سهراب سپهری، فریدون مشیری، حسین منزوی، خانم صفارزاده و پروین اعتصامی ساخته شده و كاری هنرمندانه انجام شده است.
وی گفت: از نظر قانونی هم برای ساخت سردیس باید اعلام عمومی شود و هنرمندان آثار خود را ارائه كنند.
مسجدجامعی همچنین درباره نامگذاری خیابانی به نام استاد محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر در خیابان سید جمال الدین اسدآبادی طی هفته گذشته گفت: خیابانی به نام ایشان نامگذاری شده كه قسمت دیگری از آن به نام دكتر صادق آئینه وند نامگذاری شده بود و این موضوع مناسب نیست.
«حجت نظری» عضو دیگر كمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران البته در توضیح نامگذاری خیابانی به نام استاد آیینه وند گفت: هنوز كمیته نامگذاری خیابانی را به نام ایشان تصویب نكرده است و خیابان نامگذاری شده به نام بهمن بیگی است.
تهرام/7244/ 1008
تهران-ایرنا- «احمد مسجدجامعی» عضو كمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران سردیس ساخته و نصب شده برای استاد جمشید مشایخی را نامناسب دانست و گفت: باید برای چهرههای ملی فكر ملی كرد.