فرزاد سردارزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اجناس و كالاهاي اساسي به اندازه كافي در سطح استان موجود است و در اين ارتباط جاي هيچ گونه نگراني نيست.
وي اضافه كرد: طبق قانون بدليل افزايش مواد اوليه قيمت نهايي برخي كالاها همچون ماكاروني افزايش پيدا كرده و همين باعث شد عده اي دلال و سوء استفاده گر اقدام به تحريك مردم به خريد بيشتر و ايجاد جو رواني در بازار كنند.
رئيس اداره نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان افزود: كمبود كالاهاي اساسي از جمله برنج، شكر، گوشت قرمز، گوشت مرغ و روغن مايع در بازار استان نداريم.
سردارزاده يادآور شد: فقط در خصوص روغن جامد كمبودهايي در بازار استان وجود دارد و شنيده ها حاكيست كه برخي از فروشندگان با قيمت زيادي اقدام به عرضه اين نوع كالا مي كنند كه اگر مردم بطور دقيق آدرس چنين فروشندگاني را به ما اعلام كنند با آنها برخورد خواهيم كرد.
وي با اعلام اينكه از ابتداي امسال تاكنون گزارشي از احتكار كالا در سطح استان نداشتيم، گفت: طرح ويژه نظارتي ماه مبارك رمضان به منظور تسهيل در دسترسي مردم به كالاهاي مورد نياز با قيمت مصوب و برخورد با تخلفات احتمالي آغاز شده است.
رئيس اداره نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان تاكيد كرد: در اين ايام مبارك كه ميزان تقاضا براي كالاهايي همچون خرما افزايش مي يابد نظارت ها بر عرضه و قيمت هم بيشتر مي شود.
تماس تلفني مردم از طريق شماره 124 انجام شده و مي شود و اين سامانه تلفني بطور شبانه روزي براي دريافت شكايت، انتقادات، پيشنهادات و نظارت مردمي فعال است و شهروندان مي توانند هر گونه تخلف اقتصادي در راستاي عدم درج قيمت، صدور فاكتور، تقلب، گرانفروشي را از اين طريق اعلام كنند.
حدود 65 هزار واحد صنفي داراي پروانه كسب در استان كردستان وجود دارد كه از اين تعداد، بيش از 29 هزار واحد در مركز استان مستقر است و حدود سه درصد از اين واحدهاي صنفي فروشگاه هاي بزرگ و زنجيره اي محسوب مي شوند.
9936/9102
سنندج - ايرنا - رئيس اداره نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان گفت: گزارشي از كمبود كالاهاي اساسي مورد نياز مردم در بازار اين استان تاكنون ارائه نشده است.