به گزارش ايرنا سرهنگ سيد جواد حسيني روز يكشنبه در جمع خبرنگاران بيان كرد: از مردم و خيران براي بازسازي و نوسازي منازل مسكوني مناطق سيل زده درخواست كمك و مشاركت داريم.
وي همچنين از مديران عامل بانك ها و مديران دستگاه هاي اجرايي درخواست كرد: براي ساخت مدارس در مناطق سيل زده گلستان، لرستان و خوزستان كمك كنند.
سرهنگ حسيني ادامه داد: در راستاي اجراي طرح جهاد همبستگي ملي، هر مسجد يك منزل مسكوني را در مناطق سيل زده مي سازد كه اين طرح در شهرستان ملاير نيز در حال نهايي شدن است و هر كاسب يك قلم كالاي اساسي را براي سيل زدگان تامين مي كند.
وي با بيان اينكه سيل زدگان همچنان در تامين كالاهاي اساسي نياز به كمك دارند گفت: در سيل اخير سپاه ناحيه ملاير در 6 مرحله و در قالب 12 كاميون، 15 ميليارد ريال به سيل زدگان استان هاي گلستان، لرستان و خوزستان كمك كرد.
فرمانده سپاه ناحيه ملاير با بيان اينكه رتبه نخست استان را از نظر كمك به سيل زدگان داريم، اظهار داشت: همچنان كمك هاي نقدي و غيرنقدي مردم ملاير به سيل زدگان ادامه دارد و به زودي مرحله هفتم اين كمك ها ارسال مي شود.
سرهنگ حسيني همچنين به اجراي طرح اصلاح و هموارسازي جاده اصلي تويسركان به همدان توسط بسيجيان اين شهرستان در قالب اردوهاي جهادي اشاره كرد و افزود: با اجراي اين طرح و برداشتن گردنه ها، طول مسير اين محور از 55 كيلومتر به 20 كيلومتر كاهش پيدا مي كند.
وي گفت: با هموار سازي اين مسير هفت روستا از توابع تويسركان و ملاير همچون بادامك، علي آباد، عشاق، بابارود، زمان آباد و ينگي كند با كوتاهترين مسير به هم وصل مي شود كه يك تحول بزرگ در حوزه ايمني، امنيت و اقتصاد است.
فرمانده سپاه ناحيه ملاير با اشاره به اجراي طرح جهاد روشنايي بيان كرد: آزمونه (پايلوت) اجراي اين طرح براي ايجاد انرژي خورشيدي در روستاي علي آباد است كه رايزني ها و هماهنگي لازم با وزارت نيرو انجام و قرارداد بسته شده و منتظر تعيين زمين مورد نظر هستيم.
سرهنگ حسيني همچنين به فرا رسيدن سالروز بسيج سازندگي در 17 ارديبهشت اشاره كرد و افزود: در اين روز 166 گروه جهادي به صورت محله محور كه در بستر مساجد است، شروع به فعاليت مي كنند.
وي فعاليت پايگاه هاي مقاومت بسيج در عرصه هاي آموزشي، بهداشتي، عمراني و فرهنگي، فعاليت پنج هزار و 766 نفر روز در گروه هاي جهادي به صورت محله محور و فعاليت بسيج جامعه پزشكي، مهندسان صنعت و پايگاه هاي مقاومت به صورت تخصصي و در راستاي اعتلاي طرح هاي بسيج را از ديگر اقدامات در اين زمينه برشمرد.
سرهنگ حسيني با اشاره به طرح هاي اقتصاد مقاومتي سپاه ناحيه ملاير گفت: در اين راستا تسهيلاتي به كارآفرينان طرح هاي اقتصاد مقاومتي و صنايع تبديلي واگذار شده است كه بيشتر در حوزه كشاورزي و صنايع دستي با 22 طرح است.
وي اظهار داشت: در طرح «همگام با كشاورز» نيز قرار است طبق هماهنگي با جهاد كشاورزي ملاير 95 تن از مهندسان كشاورزي براي ارايه مشاوره به كشاورزان به سطح روستاهاي اين شهرستان اعزام شوند.
فرمانده سپاه ناحيه ملاير يادآور شد: در راستاي اعتلاي بسيج در صدد هستيم ميز خدمت را در سطح شهرستان برپا كنيم و از مسئولان و مديران دستگاه هايي دعوت مي شود تا پاسخگويي مسايل و مشكلات مردم باشند.
سرهنگ حسيني همچنين به امضاي تفاهم نامه با كميته امداد امام خميني (ره) و بهزيستي ملاير براي اجراي طرح هاي عمراني در مناطق محروم اشاره و بيان كرد: اين طرح ها جزو طرح هاي عمراني 1040 استان است كه سهم ملاير 110 طرح عمراني با محور آبرساني و ايجاد اشتغال است.
سرهنگ حسيني گفت: 2 پايگاه فرهنگي در محله هاي شمس آباد و درياچه كوثر ملاير در دست احداث داريم كه هنوز نيمه كاره است و نياز به كمك دستگاه هاي اجرايي داريم و اميدواريم امسال بتوانيم اين 2 طرح را به اتمام برسانيم.
7528/2090
همدان- ايرنا- فرمانده سپاه ناحيه ملاير گفت: احداث يكصد واحد مسكوني در مناطق سيل زده استان لرستان به سپاه ناحيه اين شهرستان واگذار شده است كه نياز به برنامه ريزي دقيق و جذب كمك هاي مورد نياز دارد تا هر چه سريعتر كار را شروع كنيم.