۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۰۴
کد خبر: 83304880
T T
۰ نفر
نصب كارت خوان در مراكز درمانی ربطی به مالیات ندارد

تهران- ایرنا- رئیس كل سازمان نظام پزشكی كشور گفت: تبلیغات سویی در این زمینه انجام شده و عدم نصب كارت خوان را به فرار مالیاتی پزشكان ربط می دهند در حالی كه مسئولان اداره مالیات اعلام می كنند ارتباطی بین كارت خوان و مالیات وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمدرضا ظفرقندی روز دوشنبه در یك نشست خبری اظهار داشت: چندی پیش اعلام شد كه پزشكان 6 هزار و 700 میلیارد تومان فرار مالیاتی داشتند كه این خبر تكذیب شد. این در حالی است كه كل مالیات مشاغل در سال 96 چهار هزار و 500 میلیارد تومان بوده و با آمار ارایه شده مطابقت ندارد.
وی افزود: هشت درصد بستری در بخش های دولتی انجام می شود و مالیات آنها بر اساس روال پرداخت می شود.
به گفته وی، حدود 35 هزار پزشك فرار مالیاتی داشته اند كه از این تعداد 12 هزار نفر دستیار پزشك بودند كه در مراكز دولتی كار می كنند.

* بازنگری تعرفه های پزشكی به شرایط اقتصادی دولت برمی گردد
ظفرقندی در پاسخ به سئوال ایرنا در خصوص تعرفه پزشكی، اظهار داشت: سازمان نظام پزشكی متولی بخش سلامت است و آسیب هایی را كه از بابت تعرفه های پزشكی به این بخش وارد می شود، باید اعلام كنیم زیرا شكایت در مورد تعرفه های پزشكی به دیوان عدالت اداری بسیار زمان بر بوده و مشكلی را برای امسال حل نمی كند.
وی افزود: هزینه واقعی خدمات سلامت باید توسط متخصصان اقتصادی كشور محاسبه شود و مبنای تعیین تعرفه واقعی باید هزینه تمام شده خدمات سلامت بر اساس پیشنهاد سازمان نظام پزشكی به شورای عالی بیمه برای گذر از شرایط سخت امروز و حفظ كیفیت خدمات درمانی باشد.
به گفته رئیس سازمان نظام پزشكی كشور، فضای كاری حرفه پزشكی فضای اعتماد بین مردم و پزشكان است و از ضروریات نظام سلامت به شمار می آید.
وی اظهار داشت: تعرفه پزشكی ابلاغ شده در دولت قانونی است و رشد تعرفه در بعد فنی معادل نرخ تورم محاسبه می شود.

* پزشكان دارای رتبه اول در اعتماد مردم
ظفرقندی افزود: بر اساس نظرسنجی های انجام شده، جایگاه پزشكان در میان مردم بالا است و پزشكان از رتبه اول در اعتماد مردمی برخوردار هستند.
وی با بیان اینكه جامعه پزشكی در شرایط سخت به بیماران كمك می كند، ادامه داد: امروزه تهیه تجهیزات پزشكی و دارو با مشكل مواجه است و پزشكان سعی می كنند از طریق كانال های مختلف این مشكلات را حل كنند.
رئیس سازمان نظام پزشكی تاكید كرد: شرایط حوزه پزشكی تابع شرایط عمومی كشور است و در وزارت بهداشت هر هفته جلساتی با نمایندگان بیمه ها، بانك ها و سایر نهادها به عنوان ستاد تدابیر ویژه تشكیل می شود تا مردم در این شرایط از لحاظ دارو و تجهیزات پزشكی دچار مشكل نشوند.
ظفرقندی، حفظ حقوق بیماران و جامعه پزشكی را مهمترین اهداف سازمان نظام پزشكی دانست و گفت: اكنون 208 هیات انتظامی در شهرستان های كشور داریم و صدور كارت نظام پزشكی و پروانه مطب به عهده این سازمان است.

* صدور كارت نظام پزشكی هوشمند
وی از صدور كارت نظام پزشكی هوشمند خبر داد و افزود: صدور این كارت برای هویت بخشیدن به پرونده الكترونیك سلامت است كه سوابق هر بیمار و ثبت برای ارجاع به مراكز درمانی را سازمان دهی و هزینه های سلامت را در آینده مدیریت می كند.
ظفرقندی به تقویت بیمه اشاره كرد و اظهار داشت: ارتباط مالی بیمار و پزشك باید كاهش یابد، هر فرد باید یك پرونده الكترونیك سلامت داشته باشد و تمام اطلاعات و سوابق بیماری و دارویی فرد در این پرونده ثبت می شود.
وی اضافه كرد: امسال 100 هزار كارت هوشمند نظام پزشكی صادر می كنیم و از هر استان برای یك شهر نسخه الكترونیكی صادر می شود.
ظفرقندی گفت: اكنون هشت هزار نفر در سازمان تامین اجتماعی به صورت الكترونیكی نسخه ها را می نویسند و در داروخانه ها بر اساس این نسخه دارو به بیمار داده می شود.
بحث نبود كارت خوان در بسیاری از مطب ها از دیگر مسایلی بود كه رئیس سازمان نظام پزشكی ضرورت استفاده از آن را از سوی پزشكان ضروری دانست و تصریح كرد: پزشكان باید هر خدمتی را كه برای تسهیل دریافت خدمت بیماران باشد، از جمله استفاده از كارت خوان در مطب ها و مراكز درمانی را انجام دهند.

* ویزیت گروهی كار غیراخلاقی است
رئیس سازمان نظام پزشكی تصریح كرد: ویزیت گروهی كار غیراخلاقی است و در بخش انتظامی، سازمان نظام پزشكی تخلف محسوب می شود.
ظفرقندی اظهار داشت: برخی تبلیغات موادغذایی، مواد آشامیدنی و بهداشتی در فضای مجازی و رسانه ای گمراه كننده است و نامه ای در این زمینه به صدا و سیما و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشتیم تا مفاد قانونی در این زمینه اجرا شود.

* 95 درصد جامعه پزشكی مالیات دادند
محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی نیز در این نشست گفت: بیش از 95 درصد جامعه پزشكی اظهارنامه مالیاتی كه در سال های قبل دادند، پرداخت كردند.
وی افزود: نسخه الكترونیك كه با همكاری سازمان تامین اجتماعی در حال انجام است، باعث صرفه جویی شده و دفترچه تامین اجتماعی حذف می شود.

* 40 میلیارد تومان صرفه جویی با صدور نسخه الكترونیك
جهانگیری تصریح كرد: با استفاده از نسخه الكترونیك حدود 40 میلیارد تومان صرفه جویی صورت گرفته است و برای صدور كارت از پزشكان فقط 600 هزار ریال به منظور ثبت نام گرفته می شود.
علی فتاحی معاون انتظامی سازمان نظام پزشكی كشور نیز در این نشست گفت: بر اساس بررسی های انجام شده در 80 درصد موارد شكایت از پزشكان مشخص شده كه آنان از لحاظ روحی و روانی دچار مشكل هستند و این باعث می شود اعتماد به بیمار از دست رود.
اجتمام *9022*1834
۰ نفر