داود یونسیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار كرد: با توجه به گرایش های این دانشكده، دانش آموختگان بدون شغل نمی مانند.
وی درباره فعالیت های دانشكده فناوری های نوین ادامه داد: این دانشكده در سال 1391 تاسیس شده است و در سه گرایش فناوری ماهواره، نانو فناوری، تولید الیاف نانو و انرژی در مقطع كارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
رئیس دانشكده فناوری های نوین با بیان این كه برنامه های توسعه ای این دانشكده در زمینه بایو یا زیست فناوری نیز انجام شده است یادآورشد: سه گرایش فناوری ماهواره، نانو فناوری، تولید الیاف نانو و انرژی به صنعت وصل هستند.
یونسیان در خصوص دستاوردهای دانشكده فناوری های نوین هم گفت: ساخت ماهواره نوید و ظفر با همكاری مركز تحقیقات فضایی و تاسیس چهار شركت دانش بنیان و تولید ذرات نانو از دستاوردهای حائز اهمیت این دانشكده است.
به گفته رئیس دانشكده فناوری های نوین برنامه ریزی شده تا در رشته فناوری ماهواره در مقطع دكتری نیز دانشجو پذیرش شود.
وی با اشاره به تاثیر چنین دانشكده هایی در ارتباط صنعت با دانشگاه گفت: در دنیا تمام دیوارها بین رشته های كلاسیك برداشته شده است. به عنوان مثال در دانشگاه های MIT و هاروارد دانشجوی رشته معماری واحدهایی را در بیوتكنولوژی میگذراند كه نشان دهنده توجه به حوزه های میان رشته ای است.
یونسیان عنوان كرد: رشته های این دانشكده قابلیت ارتباط با صنعت را دارد همچنین توجه وزارت علوم درباره حوزه های بین رشته ای نیز بسیار موثر می باشد. كشور در این موضوع از دنیا عقب است اما سرعت حركت بسیار مناسب است.
وی درباره اختراع جدید دانشكده فناوری های نوین دانشكده فناوری های نوین توضیح داد: دستگاه رطوبت آب از هوا توسط صادق صادق زاده و روح الله احمدی ساخته شده است كه قابلیت نصب در محیط خانگی را دارد همچنین روزانه 25 تا 30 لیتر آب قابل شرب از رطوبت هوا تولید می كند. این دستگاه برای مناطق خشك و بیابانی با آب شرب كم قابل استفاده است.
**9465** 1200
رئیس دانشكده فناوری های نوین:
90 درصد دانشجویان دانشكده فناوری های نوین شاغل هستند
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۱۹
کد خبر:
83305091
تهران - ایرنا - رئیس دانشكده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت گفت: حدود بیش از 90 درصد دانشجویان این دانشكده در صنعت شاغل شده اند و برخی از آنها هم ادامه تحصیل دادند كه به عنوانی شغل محسوب می شود.