۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۱۶
کد خبر: 83305657
T T
۰ نفر

توسعه گردشگری ورزشی نیازمند ایجاد شورای راهبردی است

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۱۶
کد خبر: 83305657
توسعه گردشگری ورزشی نیازمند ایجاد شورای راهبردی است

سمنان - ایرنا - معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گفت: توسعه گردشگری ورزشی، برای هماهنگی بیشتر داخلی و بین سازمانی نیازمند ایجاد شورای راهبردی است.

ولی تیموری شامگاه دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گسترش گردشگری ورزشی یكی از اهداف سازمان میراث فرهنگی در توسعه گردشگری است و وزارت ورزش و جوانان به منظور ایجاد و توسعه گردشگری ورزشی باید در كنار سازمان میراث فرهنگی قرار گیرد و نیاز است همكاری با فدراسیون های مختلف در این زمینه بیشتر شود.
وی با بیان اینكه در حوزه هایی كه چند دستگاه دخیل هستند، سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری نقش هماهنگ كننده دارد، افزود: در زمینه گردشگری ورزشی باید به سمت ایجاد شورای راهبری گردشگری ورزش رفت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری با بیان اینكه زیرساخت ها و رویدادهای ورزشی در كشور برای ایجاد گردشگری ورزشی فراهم است، بیان كرد: وزارت ورزش و جوانان برای ارتقا این امر باید همكاری بیشتری كند تا هماهنگ تر عمل كنیم.
وی یادآور شد: تاكنون اقدامی در چارچوب شورای راهبری در حوزه گردشگری ورزشی انجام نشده، اما در بخش های سلامت، دریایی و زیارتی این اقدام صورت گرفته است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: تاكنون اقدامات در این بخش به صورت پراكنده انجام شده و نیازمند فعالیت های منسجم و هماهنگ است.

** ضرورت توجه به جوامع محلی در توسعه گردشگری
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بیان كرد: ظرفیت و توانمندسازی جوامع محلی باهدف جذب گردشگران یكی از اولویت های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
تیموری با تاكید بر لزوم آموزش فعالان حوزه گردشگری مانند هتل داران و راهنماها، تصریح كرد: جوامع محلی نیز به منظور برقراری روابط دوسویه و مثبت با گردشگران داخلی و خارجی نیازمند آموزش است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ادامه داد: توسعه پایدار صنعت گردشگری در كشور بدون مشاركت جوامع محلی امكان پذیر نیست.
تیموری خاطرنشان كرد: امروزه گردشگران خارجی و حتی داخلی برای تعامل، برقراری ارتباط دوسویه، یادگیری و برخی مشاركت ها با جوامع محلی و آشنایی با آداب و سنت های آنان اقدام به سفر می كنند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، به برنامه آموزشی در اسفند 97 به منظور ظرفیت سازی و توانمندسازی جوامع محلی اشاره كرد و افزود: برنامه ریزی ها برای اجرای دوره های آموزشی با هدف ارتقاء هر چه بیشتر این مساله باید انجام شود.
وی گفت: هیچ گونه محدودیت منابع برای احداث اقامتگاه های بوم گردی در كشور وجود ندارد، اما كمیت این اماكن نباید به امر كیفیت و استانداردسازی خدمات غالب شود و باید به این مسایل نیز توجه شود.
تیموری ابراز داشت: نیازسنجی برای تعداد اقامتگاه های بوم گردی مورد نیاز انجام می شود تا توسعه پایدار برای مناطق و جوامع محلی نیز به همراه داشته باشد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تاكید كرد: سیاست های این سازمان به سمت ارتقای كیفیت اقامتگاه های بوم گردی به منظور خروجی هر چه بیشتر این اماكن و توسعه گردشگری همراه با گردشگرپذیری همراه شود.
وی با بیان اینكه زیرساخت های فرهنگی كشور برای پذیرش گردشگر خارجی فراهم و مطلوب است، تاكید كرد: مهمان نوازی و برخورد مناسب ایرانیان از گردشگران خارجی یكی از مولفه های موفقیت جامعه ایرانی برای جذب گردشگران است.
تیموری با بیان اینكه ورود گردشگران خارجی با فرهنگ های متفاوت به كشور به هیچ عنوان چالش نیست بلكه فرصت است، خاطرنشان كرد: در اصول گردشگری نیز به گردشگرانی كه به مقصدی وارد می شوند توصیه شده با رعایت اخلاق گردشگری، به مقررات و اعتقادات آن منطقه احترام بگذارند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: گردشگر خارجی تابع قوانین و مقررات كشور است و هیچ مشكلی برای فرهنگ ما ایجاد نمی كند.
تیموری شامگاه دوشنبه در آیین تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی 98 استان سمنان حضور یافت.
اقامت مسافران نوروز 98 در هتل های استان سمنان 37 درصد و میزان اقامت مسافران در استان تا سه شب نیز افزایش یافت.
9891/6103
۰ نفر