به گزارش ايرنا؛ محمدرضا غلامي روز سه شنبه در نشست ستاد فعاليت هاي جهادي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه افزود: دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در رشته هاي مختلف تحصيلي همواره در اين اردوها و فعاليت هاي جهادي نقش بسزايي داشته و اقدام ها و خدمات ارزنده اي را از حاشيه شهرها گرفته تا دوردست ترين روستاها در گوشه گوشه استان ارائه كرده اند.
وي اظهار داشت: كماكان پتانسيل عظيمي در تمامي كانون ها، تشكل ها و انجمن هاي بهداشتي و علمي دانشگاه وجود دارد كه مي توان از آن در توسعه روزافزون اردوهاي جهادي و ارتقا سلامت بهره برد.
گفتني است، تبادل نظر و برنامه ريزي راهبردي براي برگزاري كمپ ها و برنامه هاي جهادي همزمان با ماه مبارك رمضان و در سه ماه اول سال جاري در راستاي گسترش اردوهاي جهادي از جمله ديگر موارد مطرح شده در اين نشست بود.
به گزارش خبرنگار ايرنا؛ دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني كرمانشاه در سال 1347 با مدرسه عالي پرستاري كار خود را آغاز كرد و سپس در سال 1354 با تبديل شدن به دانشكده پزشكي به خدمت رساني به مردم خطه غرب كشور همت گماشت.
دانشكده پزشكي پس از انقلاب شكوهمند اسلامي در سال 1364 با تبديل شدن به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني كرمانشاه قوام بيشتري گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوري و تلاش براي پيشرفت علوم پزشكي و پيراپزشكي پرداخت.
اين دانشگاه هم اكنون داراي هشت معاونت، هشت دانشكده، هفت مركز آموزشي درماني در شهرستان كرمانشاه، 17 بيمارستان و 14 شبكه بهداشت و درمان در شهرستان هاست.
دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه هشت دانشكده دانشكده هاي پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي، پرستاري و مامايي، بهداشت، تغذيه، پيراپزشكي و دانشكده پرستاري سنقر و كليايي دارد.
85 رشته تحصيلي در دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در مقاطع مختلف داير است كه از اين تعداد 14 رشته در مقطع PHD (دكتراي تخصصي) است و 20 رشته در دستياري تخصصي، سه رشته دكتراي عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي)، 25 رشته كارشناسي ارشد، 22 رشته كارشناسي و 2 رشته كارداني است.
اين دانشگاه همچنين 453 عضو هيات علمي دارد و حدود پنج هزار و 166 دانشجو در دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه مشغول تحصيل هستند.
اكنون در مجموع بيش از 100 هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان كرمانشاه مشغول تحصيل هستند.
3033/8066
كرمانشاه- ايرنا- معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه با بيان اينكه محروميت زدايي و خدمت رساني در مناطق محروم از اهداف برگزاري اردوهاي جهادي است، گفت: بايد از ظرفيت هاي دانشگاه براي برگزاري اردوهاي جهادي و ارائه خدمات بهداشتي و درماني در اين مناطق استفاده شود.