به گزارش روز سهشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري مديكال نيوز، بر اساس آمار از هر پنج كودك، يك نفر از اضطراب يا افسردگي كه معمولا اختلالات داخلي ناميده مي شود، رنج ميبرند. به دليل اينكه كودكان قبل از هشت سالگي قادر به بيان مشكلات روحي و نگرانيهاي خود نيستند، اين اختلال تشخيص داده نميشود و كودك را به مرور زمان و در محيطهاي اجتماعي و آموزشي با مشكل جدي مواجه ميكند .تشخيص علائم اختلالات روحي در مراحل اوليه بسيار مهم است و درمان را با موفقيت بيشتري همراه ميكند. تشخيص زودهنگام در كودكان بسيار مهمتر است؛ چراكه مغز در سنين كم به سرعت رشد و توسعه مييابد.
محققان دانشگاه ورمونت با استفاده از هوش مصنوعي و يادگيري ماشين موفق به توسعه الگوريتمي شدهاند كه با استفاده از الگوي كلامي كودكان قادر به تشخيص علائم افسردگي و اضطراب با دقت بالا و در مراحل اوليه است.
اين الگوريتم هشت ويژگي مختلف صوتي در گفتاركودكان را شناسايي ميكند. با استفاده از ويژگيهايي نظير تكرار كلمات و عبارات و شدت صوت، ميتوان ويژگيهاي شخصيتي را تا حد زيادي تشخيص داد.
دقت اين فناوري بيش از 80 درصد است و محققان در تلاشند تا اين الگوريتم را از طريق نرم افزار گوشي هوشمند در اختيار همه قرار دهند تا با تشخيص زودهنگام، درمان موثر باشد.
نتايج اين مطالعه در نشريه Biomedical and Health Informatics منتشر شده است.
علمي **9259**1485
تهران- ايرنا- محققان به تازگي توانستهاند با استفاده از يك الگوريتم يادگيري ماشين و هوش مصنوعي و با استفاده از الگوي كلام كودكان، علائم افسردگي و اضطراب را در مراحل اوليه شناسايي كنند.