۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۲:۱۴
کد خبر: 83306737
T T
۰ نفر
قم در رتبه هاي نخست امنيت سرمايه‌گذاري در كشور قرار دارد

قم - ايرنا - استاندار قم گفت: قم ازنظر امنيت سرمايه‌گذاري در رتبه‌هاي نخست كشور قرار داشته كه نشان از وضعيت رضايت‌بخش اين مساله در استان است.

به گزارش ايرنا، بهرام سرمست عصر سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در سالن جلسات استانداري قم ادامه داد: همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و رونق توليد آبان ماه امسال در اين استان برگزار مي شود و در آن ظرفيت‌هاي مختلف سرمايه‌گذاري معرفي خواهد شد.
وي ادامه افزود: منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان و شهرك‌هاي صنعتي از مهم‌ترين ظرفيت‌هاي استان در معرفي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و رونق توليد است.
وي در ادامه با تاكيد بر برنامه استان در احياي واحدهاي راكد اقتصادي گفت: عارضه‌يابي واحدهاي اقتصادي مشكل‌دار و احيا و بازگرداندن آن‌ها به چرخه توليد ادامه پيدا خواهد كرد.
سرمست تاكيد كرد: در كنار تعامل با سرمايه‌گذاران موجود، حفظ اشتغال و احياي واحدهاي راكد بايد به دنبال جذب سرمايه‌هاي جديد در استان براي ارتقاي ظرفيت توليد و اشتغال بود.
استاندار قم در بخش ديگري از سخنان خود عنوان كرد: آخرين وضعيت واحدهاي تملك شده در قم در روزهاي آينده تعيين تكليف مي‌شود، واحد اقتصادي بحراني در استان وجود ندارد.
وي با اشاره به اهميت بازديدهاي ميداني از مشكلات بخش صنعت افزود: ظهر امروز از 2 واحد توليدي بازديد انجام شد و نسبت به مشكلات آن‌ها تصميم هاي جديدي گرفته مي شود.
سرمست عنوان كرد: رويه استان در رسيدگي به مشكلات صنعتي، ارائه پيشنهاد عمليات اجرايي بوده تا مصوباتي كه قابل‌پيگيري در استان نبوده در مركز بررسي شود.
2 هزار و 300 واحد صنعتي كوچك، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد كه از اين تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنايع كوچك و متوسط است؛ همچنين بيش از 53 هزار تن در واحدهاي صنعتي استان فعاليت مي‌كنند.
قم داراي هفت شهرك صنعتي شكوهيه، الغدير، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوري اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحيه صنعتي خورآباد، دستجرد، سيرو و طغرود است.
استاندار قم تاكيد كرد: بايد از فرصت حضور مسئولان ملي در قم نهايت استفاده را برد و از مطرح كردن مشكلات داخل استاني در اين قبيل جلسات خودداري شود.
وي با ابراز رضايت از وضعيت عمومي قم در بخش صنعت و اشتغال افزود: فضاي همدلي و همراهي در مسير توسعه استان مطلوب بوده و مصالح همواره بر نظرات بخشي غلبه داشته است.
سرمست بيان كرد: اساس برنامه‌هاي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان بر محور راهبردهاي عملياتي بوده و هفت محور مجزا براي اجراي صحيح برنامه‌هاي اشتغال و توليد نيز برنامه ريزي شده است.
7403 / 1175