محمدجواد محرابی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: مراكز حوزوی و دینی مهمی چون جامعه المصطفی العالمیه، موسسه امام خمینی(ره)، حوزه علمیه و دفتر تبلیغات اسلامی در قم موجب شده تا حجم تولیدات علمی و مقاله های تخصصی در حوزه علوم انسانی و اسلامی در این استان بسیار بالا باشد.
وی با بیان اینكه بسیاری از نشریات تخصصی قم دارای رتبه های علمی ترویجی و علمی پژوهشی هستند ادامه داد: نشریات تخصصی چاپ شده استان، عنوان منابع علمی شناخته شده در كشور مورد استناد محققان و پژوهشگران هستند.
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، با بیان اینكه قم پس از تهران دارای بیشترین نشریات تخصصی شامل دو هفته نامه، فصلنامه، دو فصلنامه و سالنامه است، افزود: نشریات تخصصی استان به چند زبان منتشر می شوند و با توجه به درجه علمی بالا همواره مورد توجه و استناد پژوهشگران خارجی نیز هستند.
محرابی با اشاره به وجود 240 نشریه تخصصی دارای مجوز در این استان ادامه داد: وجود ظرفیت های علمی بسیار غنی، فعالیت مراكز و موسسه های متعدد علمی و همچنین حضور دهها هزار اساتید و طلاب حوزوی از استان های مختلف و 100 كشور جهان، قم را به مركزی علمی در كشور تبدیل كرده است.
وی ادامه داد: 344 رسانه دارای مجوز در این استان وجود دارد كه از این تعداد مجوز فعالیت 69 رسانه در سال 97 صادر شده كه بیش از نیمی از نشریات تازه مجوز استان شامل نشریات تخصصی است.
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، ادامه داد: هم اكنون 23 نشریه از این استان در سامانه جامع رسانه های كشور در صف دریافت مجوز هستند كه 14 نشریه از آنها دارای گرایش های تخصصی در حوزه های مختلف است.
7404/ 6133/
قم-ایرنا - معاون مطبوعات و تبلیغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، گفت: وجود مراكز و موسسه های مهم دینی و حوزه و تولید حجم زیادی از علوم انسانی و اسلامی در این استان موجب شده تا قم رتبه دوم نشریات تخصصی كشور را به خود اختصاص دهد.