به گزارش روز پنجشنبه پايگاه خبري پليس سرهنگ عليرضا عباسي افزود: براساس ماده 3 قانون رسيدگي به تخلفات راهنمايي و رانندگي، تهيه، نصب و نگهداري تجهيزات الكترونيكي همچون عكس برداري، فيلمبرداري و سامانه هاي ماهواره اي براي ثبت تخلفات و كنترل عبور و مرور در شهرها به عهده شهرداري ها و در خارج از شهرها بر عهده وزارت راه و شهرسازي است.
وي اظهار داشت: در خراسان جنوبي توسط شهرداري ها تاكنون 23 دوربين ترافيكي نصب شده و در اختيار راهنمايي و رانندگي قرار گرفته است كه از اين تعداد 11 دوربين در بيرجند، 6 دوربين در قاين، 5 دوربين در سرايان و يك دوربين هم در بشرويه تخلفات را ثبت مي كند و كافي نيست.
رئيس پليس راهور خراسان جنوبي ادامه داد: نيروي انتظامي هم تعدادي دوربين در شهرهاي مختلف خراسان جنوبي براي ثبت تخلفات نصب كرده و هم اكنون 11 دوربين در تقاطع هاي مختلف شهرستان بيرجند، سرعت وسايل نقليه را ثبت مي كند.
وي گفت: شهر بيرجند بيشترين نياز را به دوربين ترافيكي دارد و قرار است شهرداري بيرجند 10 دوربين ترافيكي ديگر را تا پايان سال در شهر نصب و راه اندازي كند.
سرهنگ عباسي افزود: نصب دوربين هاي ثبت تخلف، نقش بسزايي در كاهش تخلفات رانندگي دارد كه از ابتداي امسال تاكنون در بيرجند 4 مورد تصادف منجر به فوت رخ داد و اين تعداد در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 23 درصد افزايش دارد.
7559*3028
بيرجند - ايرنا - رئيس پليس راهنمايي و رانندگي (راهور) خراسان جنوبي گفت: تجهيزات الكترونيكي براي ثبت تخلفات و كنترل عبور و مرور در شهرهاي استان كافي نيست.