به گزارش ايرنا، ايرج شجاعي روز شنبه در نخستين جلسه كارگروه امداد و نجات مهاباد اظهار داشت: ارگان ها و دستگاه هاي اجرايي اين شهرستان بايد تمامي تجهيزاتي كه در مواقع بحراني مي تواند براي كارگروه امداد و نجات و ستاد بحران مفيد باشد، طيق ليستي به اين كارگروه معرفي كنند.
وي افزود: در موقع بروز حوادث مختلف، زمان از اهميت ويژه اي برخوردار است و مسوولان بايد در اولين فرصت اقدامات لازم را انجام دهند.
شجاعي اضافه كرد: براي تصميم گيري درست در مواقع بحران، لازم است اطلاعات دقيقي در مورد وضعيت و امكانات موجود در اختيار مسوولان ستاد بحران قرار گيرد.
وي يادآور شد: نكته مهمي ديگري كه بايد در مواقع بحراني مورد توجه قرار گيرد جلوگيري از پخش شايعه است كه صدا و سيما مي تواند با بازتاب واقعيت ها و اطلاع رساني دقيق از گسترش شايعه جلوگيري كند.
رييس هلال احمر مهاباد نيز در اين جلسه گفت: بانك اطلاعات اين شهرستان نيز بايد به روزرساني شود تا كارگروه امداد و نجات بتواند در مواقع بحراني در كمترين زمان و با استفاده از امكانات موجود تصميم گيري درستي انجام دهد.
سيدمنصور صداقت با بيان اينكه برخي از امكانات براي امدادرساني بسيار ضروري و جنبه حياتي دارد، افزود: يكي از مهمترين تجهيزاتي كه اين شهرستان نياز مبرم به آن دارد نردبان هيدروليكي ويژه ساختمان هاي چند طبقه است كه با توجه به بافت اين شهر و افزايش آپارتمان نشيني تهيه آن بسيار ضروري است.
وي اضافه كرد: سال گذشته يك دستگاه 'خودرو ست نجات' به ارزش 15 ميليارد ريال به هلال احمر اين شهرستان تحويل شد كه با توجه به حادثه خيز بودن جاده هاي مهاباد وجود چنين خودرويي از نيازهاي اصلي حوزه امداد و نجات بود كه خوشبختانه اين نياز برطرف شد.
وي گفت: با توجه به شروع فصل گرما و حضور شماري از شهروندان در حاشيه درياچه سد مهاباد، لازم است پايگاه امداد و نجات ساحلي نيز در حاشيه درياچه سد راه اندازي شود.
به گزارش ايرنا ساخت پد مخصوص نشست و برخاست بالگرد در محوطه انبار هلال احمر مهاباد و راه اندازي پايگاه امداد و نجات در جاده مهاباد - بوكان(جاده برهان) از مهمترين مصوبات نخستين كارگروه امداد و نجات اين شهرستان بود.
جمعيت هلال احمر مهاباد داراي 2 هزار و 67 عضو در قالب 179 امدادگر، يكهزار و 588 نفر داوطلب و 300 نفر در حوزه جوانان است.
هلال احمر به عنوان يك سازمان غيرانتفاعي و عضوي از نهضت بين المللي «صليب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزه هاي بهداشت، درمان، توانبخشي، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبيعي و غير طبيعي پيشتاز بوده است.
مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است.
3020/6185/7129
فرماندار:
نقشه خطرپذيري مهاباد در برابر حوادث غيرمترقبه به روز شود
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴
کد خبر:
83310518
مهاباد- ايرنا- فرماندار مهاباد گفت: نقشه خطرپذيري اين شهرستان به منظور كاهش خسارات ناشي از بروز حوادث غيرمترقبه بايد در اولين فرصت به روز شود.