به گزارش ايرنا، حجت الاسلام علي محمدرضايي روز چهارشنبه در نشستي با اشاره به برگزاري دوره آموزشي متنوع قرآني افزود: در راستاي تربيت مربي قرآن براي روستاها تاكنون 30 دوره تربيت معلم قرآن كريم با عنوان طرح آموزشيار برگزار شده است.
وي ادامه داد: حمايت از محفل انس با قرآن كريم در روستاها، توزيع قرآن كريم در قالب طرح نور باران، حمايت از فعاليت هاي خانههاي قرآن و غيره از ديگر فعاليت هاي صورت گرفته در حوزه فعاليتهاي قرآني در مناطق محروم است.
همچنين مدير كل تبليغات اسلامي يزد با تسليت فرارسيدن سالروز وفات حضرت خديجه (س) گفت: شخصت آن بانوي بزرگوار كه خدمات ارزشمند بسياري را به نهال نو پاي اسلام ارائه كرد مورد غفلت قرار گرفته است.
حجت الاسلام سيدمحمد شريف حسيني كوهستاني با اشاره به تفاهم نامه سازمان تبليغات اسلامي و وزارت كشور در خصوص اجراي فعاليتهاي قرآني در روستاها گفت: فعاليتهاي فرهنگي قرآني در روستاها بايد منطبق با ظرفيت منطقه و جمعيت آن باشد.
در ادامه مديركل دفتر امور روستايي و شوراها استانداري يزد با بيان اينكه فعاليتهاي قرآني در هر منطقه و محله بيمه كننده آن منطقه و محله است گفت: بركت قرآن در روستاها ميتواند افراد مهاجر را گرد يك موضوع جمع كند كه اين گردهم جمع شدن خود بركات بسيار ديگري را به همراه خواهد داشت.
محمود زارع رشكوئيه افزود: شكل گيري پايگاههاي قرآني در روستاها ميتواند در توسعه همه جانبه آن مناطق مفيد و دولت از گسترش آنها همكاري و حمايت مي كند.
وي بابيان اينكه در حال حاضر 369 روستا داراي شوراي اسلامي در استان وجود دارد افزود: جمعيت روستاهاي استان 167 هزار نفر است كه جمعيت قابل توجهي است.
زارع با اشاره به وجود سرفصل فرهنگي در بودجه دهياريها گفت: ميتوان فعاليتهاي فرهنگي به ويژه قرآني روستاها را از همين طريق و همچنين كمك خيران و ساير دستگاهها رونق بخشيد.
7536/ 6197
يزد - ايرنا - رئيس اداره امور قرآني اداره كل تبليغات اسلامي يزد گفت: 70 خانه قرآني در روستاهاي اين استان در طول سال به خصوص ماه مبارك رمضان نسبت به جذب و آموزش علاقه مندان فعاليت دارند.