۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۳۶
کد خبر: 83316315
T T
۰ نفر

دوري از معنويت عامل اصلي گسترش آسيب هاي اجتماعي است

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۳۶
کد خبر: 83316315
دوري از معنويت عامل اصلي گسترش آسيب هاي اجتماعي است

مهاباد- ايرنا- فرماندار مهاباد گفت: دوري از معنويت جزو مهمترين عوامل موثر در گسترش روزافزون انواع آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي به ويژه طلاق، خودكشي و اعتياد در جامعه است.

به گزارش ايرنا، ايرج شجاعي روز چهارشنبه در جلسه كميسيون ارتقاي امنيت اجتماعي مهاباد با اشاره به كاهش آسيب هاي اجتماعي در ماه مبارك رمضان افزود: فاصله گرفتن خانواده ها و به طبع آن دوري جوانان و نوجوانان از دين اسلام منشا بسياري از بزهكاري هاي اجتماعي است.
وي ادامه داد: دور شدن مردم از معنويات و روي آوردن آنان بدون آگاهي لازم به فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي مشكلات متعددي را در جامعه ايجاد كرده است.
«شجاعي» فاصله تكنولوژي و سطح فرهنگ جامعه را زياد دانست و عنوان كرد: هر اندازه بين امكانات فضاي مجازي و فرهنگ استفاده مردم فضاي بيشتري حاكم شود، امكان بروز مشكلات و گرايش به ناهنجاري هاي اجتماعي بيشتر خواهد شد.
فرماندار مهاباد اظهار داشت: مسووليت ساماندهي مسايل و آسيب هاي اجتماعي جامعه تنها بر عهده دولت نيست و همه ارگان ها، مردم و اصحاب رسانه به عنوان قشري تاثيرگذار بايد وارد كار شوند و در اين زمينه اقدام لازم را انجام دهند.
فرمانده انتظامي مهاباد در اين جلسه از كاهش 67 درصد خودكشي در اين شهرستان خبر داد و گفت: در 55 روز نخست سال جاري تنها يك مورد خودكشي در مهاباد ثبت شد كه علت آن مشكلات خانوادگي و داشتن فرزند معلول بود.
سرهنگ رضا ظهيريان اضافه كرد: در سال گذشته 15 مورد خودكشي در مهاباد ثبت شده بود كه 13 درصد نسبت به سال قبل كاهش را نشان مي دهد.
وي ادامه داد: 12 مورد از خودكشي هاي سال گذشته را بانوان و پنج مورد را مردان تشكيل داده بودند كه به ترتيب در رنج سني 25 تا 30 و 27 تا 35 سال قرار داشتند.
رييس اداره بهزيستي مهاباد هم با اشاره به كاهش 18 درصدي آمار طلاق در اين شهرستان گفت: سال گذشته 416 مورد درخواست طلاق به اين اداره گزارش شد كه 77 مورد به سازش و مابقي به نبود سازش و جاري شدن خطبه طلاق منجر شد.
مهران يوسفي افزود: در راستاي تفاهم نامه دادگستري و بهزيستي تمام زوج هاي متقاضي طلاق بايد به مراكز بهزيستي مراجعه نمايند و در اين مراكز با هدف پايداري زندگي مشترك و حفظ انسجام خانواده ها ارايه خدمات مشاوره با حضور روانشناسان متخصص انجام مي شود.
وي يادآور شد: تاثير مثبت ارايه خدمات مشاوره نشان داده است كه مي توان با راهنمايي و مشاوره در راستاي حفظ زندگي مشترك و خانواده گام هاي مفيد برداشت.
رييس مركز آموزش فني و حرفه اي مهاباد هم گفت: در تابستان امسال 39 دوره مهارت آموزي در 19 رشته مختلف با بيش از 190 هزار نفر ساعت براي 712 نفر در اين شهرستان پيش بيني شده است.
محمدسليم عباسي اظهار داشت: اين كلاس ها در قالب طرح اوقات فراغت در مركز فن و حرفه اي، پادگان هاي نظامي، ندامتگاه و سكونتگاه هاي حاشيه شهر بطور رايگان برگزار مي شود.
وي ضمن دعوت از شهروندان جهت شركت در كارگاه و واحدهاي آموزشي اين مركز، يادآور شد: اوقات فراغت تابستان فرصت مناسبي است كه جوانان و نوجوانان با فراگيري آموزش هاي فني و حرفه اي با فرهنگ كار، اشتغال و مهارت آموزي آشنا شوند.
در ادامه اين جلسه مسوولان شبكه بهداشت و درمان، نمايندگان دانشگاه هاي پيام نور و آزاد اسلامي واحد مهاباد، رييس اداره تبليغات اسلامي و تشكل هاي مردمي به ارايه عملكرد و پيشنهادها در راستاي كاهش آسيب هاي اجتماعي پرداختند.
شهرستان مهاباد با بيش از 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
9903/ 3020/3072