سلیمان پاکزاد روز یکشنبه در جلسه ارتقای امنیت اجتماعی مهاباد افزود: نخبه ها و اساتید حوزه های مختلف در رابطه با بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق، ازدواج، خیانت و سایر بزهکاری های اجتماعی پیشنهاد و راهکار خود را ارایه دهند تا در جلسات کمیته اصلی ارتقای امنیت اجتماعی مطرح و مصوب شود.
وی با بیان اینکه شیوع کرونا جلسات ارتقای امنیت اجتماعی را بیش از ۲ سال متوقف کرد، ادامه داد: دستاورد کارهای فرهنگی و به ویژه در حوزه پرورش دانش آموزان در مدارس و همچنین فعالیت سایر نهادهای دولتی در رابطه با این حوزه محسوس و موفق نبوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه مهاباد به تشکیل کمیته مخصوص ارتقای امنیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این کمیته تمام نظرات و انتقادات و راه حل های موجود برای مقابله با بحران های مختلف اجتماعی در سطح جامعه مطرح و مصوبات حاصل از آن حالت اجرایی به خود خواهد گرفت.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مهاباد هم در این جلسه گفت: طبق آخرین نظرسنجی درخصوص علل و دلایل افزایش آسیب های اجتماعی در سطح جامعه، " اختلاف و نابسامانی خانوادگی" به عنوان سرچشمه تمام بزهکاری های اجتماعی مطرح شده است.
سرهنگ محمد پورمعروف اضافه کرد: برای ورود به بحث تحکیم بنیاد خانواده و تقویت همبستگی بین اعضای خانواده باید برنامه و راهکار ویژه ای اتخاذ شود تا شاید بتوان عمده مسایل مربوط به شروع برهکاری اجتماعی را متوقف کرد.
وی ضمن انتقاد از خلل آموزش و فرهنگ سازی در رابطه با آسیب های اجتماعی اظهار داشت: پلیس و نیروی انتظامی با اهرم فشار و اعمال جریمه قادر به از بین بردن بزهکاری اجتماعی نیست و نهادهای متولی امر نیز در انجام وظایف ذاتی خود کوتاهی کردند.
در ادامه جلسه هر یک از کارشناسان و اساتید حوزه آسیب های اجتماعی و مددکاران خانواده در راستای تجربیات و فعالیت حوزه کاری خود مباحثی را مطرح کردند.
مساله اختلافات خانوادگی، آسیب های اجتماعی جوانان، مشکلات نبود کلاس های مشاوره ویژه زوج ها، تحصیلات و حوزه سکونت در تاثیرگذاری و شدت آسیب زایی، تاثیر خانوادگی، اقتصاد و فرهنگ در جوانان، تغییرات اجتماعی و سوق یافتن به سبک های جدید و نگرش های دیگر، از مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
مهاباد با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما