به گزارش اداره كل روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، استاندار اين استان در اين نشست گفت: طرح مثلث اقتصادي كار جديدي است كه اتاق اصناف مشهد به عنوان مجموعه اي متخصص از بخش توليد، بازرگاني و فروش، قرار است آن را در بخش رضويه به صورت دواطلبانه اجرا كند.
عليرضا رزم حسيني با بيان اينكه هدف از اجراي اين طرح توانمند سازي و ايجاد شغل پايدار است، افزود: الگوي كاري ما مشخص است و نهاد مردمي اقتصاد مقاومتي تمام حوزه ها را پيگيري و نظارت مي كند.
وي اظهار داشت: حدود يك پنجم حجم اقتصاد استان مربوط به اتاق اصناف است كه حجم قابل ملاحظه اي در حوزه اقتصادي محسوب مي شود.
وي گفت: استانداري آمادگي دارد برخي مسئوليت ها در استان را به صورت داوطلبانه به مجموعه اصناف واگذار كند.
رزم حسيني افزود: در حوزه تنظيم بازار آمادگي كنترل و تنظيم بازار توسط اتاق اصناف وجود دارد و استانداري نيز در اين زمينه ياريگر اتاق اصناف مشهد خواهد بود.
وي اظهار داشت: درست است بخشي از افزايش قيمت ها متوجه قيمت ارز، صادرات و واردات كالاست اما بخشي از آن نيز به دليل عدم كنترل قيمت ها بوجود آمده است لذا اتاق اصناف بايد مراقبت بيشتري در اين خصوص داشته باشد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان رضوي نيز در اين نشست گفت: اتاق اصناف بر اساس تجربه خود و فرصت خوبي كه در بخش رضويه وجود دارد مي تواند توانمند سازي منطقه را بر عهده گيرد و محصولات توليدي مردم را در مشهد عرضه كند.
علي رسوليان افزود: در اجراي طرح مثلث توسعه اقتصادي، فرهنگي در اين استان تاكنون 60 نهاد بخش خصوصي، توسعه اقتصادي بخش هاي مختلف استان را برعهده گرفته اند.
در اين نشست علاوه بر تفاهمنامه مثلث توسعه اقتصادي در قالب تعيين معين اقتصادي براي شهر رضويه، تفاهمنامه ايجاد پنج شهرك صنفي از جمله آجيل و خشكبار، پوشاك، فرش دستباف و قاليشويان، آبنبات و شيريني و شكلات و مصنوعات نقره و سنگ هاي زينتي نيز به امضا رسيد.
بخش رضويه مشهد شامل سه دهستان و يك شهر در سال 1370 تأسيس شده است.
87 هزار و 194 واحد صنفي داراي پروانه كسب در حوزه هاي توليدي، خدماتي، خدمات فني و توزيعي در مشهد مشغول فعاليت هستند.
7489 / 6053
مشهد- ايرنا- اتاق اصناف مشهد روز شنبه طي نشست با حضور مسئولان اجرايي به عنوان معين اقتصادي بخش رضويه اين شهرستان تعيين شد.