۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹
کد خبر: 83318800
T T
۰ نفر

توليد گوشت مرغداري هاي هرمزگان به 33هزار تن رسيد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹
کد خبر: 83318800
توليد گوشت مرغداري هاي هرمزگان به 33هزار تن رسيد

بندرعباس – ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: توليد گوشت مرغ اين استان در 11 ماهه منتهي به ارديبهشت ماه با 13درصد افزايش به 33هزارتن رسيده است.

طهماسب غلامپور روز شنبه در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ايرنا، اظهار كرد: اين ميزان 10هزارتن بيشتر از تعهد و سهميه ابلاغي در نظر گرفته شده از سوي وزارت جهاد كشاورزي به اين استان است.
وي آمار مرغداري هاي فعال هرمزگان را 227 واحد با جوجه ريزي سالانه 16ميليون و 660هزار قطعه عنوان كرد و از تامين نهاده ها، پرداخت تسهيلات سرمايه درگردش و قيمت مناسب به عنوان عمده دلايل افزايش توليد گوشت مرغ درمرغداري هاي اين استان نام برد.
وي، ازتكميل زنجيره توليد ( توليد جوجه يك روزه تا كشتارگاه) به عنوان يكي ازمهم ترين برنامه هاي اين معاونت نام برد و ابراز داشت: هم اكنون 2واحد توليد جوجه يك روزه درمجموع با ظرفت 8 ميليون قطعه فعال هستند درحاليكه مقدمه ساخت واحد سوم نيز با ظرفيت 5 ميليون قطعه با 200ميليارد ريال اعتبار فراهم شده كه تا پايان سال آينده به بهره برداري مي رسد.
در اطلاعات منتشره سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان آمار مرغداري هاي اين استان 300واحد (از10تا 36هزار قطعه اي) اعلام شده كه 227واحد از آنها فعال است، عمده دلايل تعطيلي 73واحد ديگر مشكلات زيست محيطي به دليل قرار گرفتن در محدوده شهر و روستا، نداشتن نقدينگي، متروكه شدن و مشكلات تقسيم ارث عنوان شده است.
دراين اطلاعات آمار شغل هاي ايجاد شده دائمي در بخش طيور اين استان حدود يك هزارو 200نفر و فعالان بخش دام نيز 28هزارنفر( مستقيم و غيرمستقيم) اعلام شده است.
6149 / 6048