به گزارش ايرنا، قاسم جعفروند روز شنبه در جلسه هماهنگي براي برگزاري جشنواره ماهي گيري با قلاب در سد سهند هشترود اظهار داشت: ميزان توليد ماهي در استان پنج هزار و 800 تن در سال بوده و با توجه به اينكه ميزان مصرف 24 هزار تن در سال است مابقي آن از ساير استان ها وارد مي شود.
وي به رتبه نهم استان در پرورش ماهي در آب هاي داخلي در كشور اشاره كرد و گفت: مصرف ماهي در كشور 11 كيلو و پايين تر از متوسط 20 كيلوگرمي در جهان است لذا تلاش مي كنيم تا دسترسي مردم به ماهي آسان تر شود.
وي با اشاره به اينكه سرانه مصرف ماهي از 1٫5 كيلوگرم در دهه قبل در استان به هفت كيلوگرم در حال حاضر رسيده است گفت: اين امر نشان مي دهد كه مردم تمايل بيشتري نسبت به مصرف ماهي و آبزيان دارند و مديريت شيلات استان در اين راستا از سرمايه گذاران براي توليد آبزيان حمايت مي كند.
جعفروند با بيان اينكه تلاش مي شود توليد ماهي در سالجاري 20 درصد افزايش يابد افزود: در سال گذشته 6 ميليون قطعه ماهي زينتي آكواريومي و 8 ميليون قطعه بچه ماهي و 26 تن ماهي خاوياري در استان توليد شد.
فرماندار هشترود نيز به رتبه برتر هشترود در توليد آبزيان در استان اشاره كرد و گفت: 2 واحد تكثير بچه ماهي به ظرفيت 40 تن در هشترود آماده بهره برداري است و يك واحد نيز در اين زمينه فعاليت مي كند.
امين امينيان از برگزاري جشنواره ماهيگيري با قلاب در سد سهند هشترود به صورت منطقه اي خبر داد و افزود :
اين جشنواره 23 و 24 خرداد با حضور گردشگران و ورزشكاران دوستداران برگزار خواهد شد.
وي هدف از برگزاري اين جشنواره را توسعه گردشگري منطقه، آشنايي گردشگران با جاذبه هاي گردشگر و ترويج مصرف ماهي در بين خانواده ها عنوان كرد.
شهرستان هشترود با 57 هزار جمعيت در 120 كيلومتري جنوب شرق تبريز مركز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/7486
مراغه - ايرنا - مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي از فعاليت 500 واحد پرورش ماهي در استان خبرداد و گفت: 13 ميليارد تومان تسهيلات در اين زمينه به پرورش دهندگان پرداخت شده است.