۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۴۲
کد خبر: 83323875
T T
۰ نفر

«سبحان» را تنها نگذارید...

۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۴۲
کد خبر: 83323875
«سبحان» را تنها نگذارید...

بندرعباس- ایرنا- سبحان كودك 9 و نیم ساله هرمزگانی كه به بیماری نادری شبیه به سرطان خون مبتلاست، چند سالی است كه با مرگ دست و پنجه نرم می كند، او به پیوند مغز استخوان نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، مادر سبحان می گوید تا پنج سالگی سبحان سالم و سلامت بوده، كلاس قرآن می رفت و زندگی عادی و آرامی داشتیم، اما به یكباره در سال 95 با آزمایشی ساده متوجه بیماری نادر خونی پسرم شدیم كه خیال كردم دنیا دور سرم می چرخد.
تازه بعد از تشخیص بیماری، سختی‌ های زندگی من و پسرم آغاز شد؛ از درمان های دارویی، خونگیری و بستری شدن گرفته تا هزینه های درمانی ورفت و آمد به خارج از استان...
من كه به امید سبحان زندگی می كردم، دیگر راهی جز قوی بودن نداشتم، درمان را به توصیه پزشكان كه می گفتند پسرت باید مغز استخوان بگیرد، از همان ابتدا آغاز كردم، برای درمان به خارج از استان و حتی تهران مراجعه كردم.
پزشكان گرفتن پیوند مغز استخوان را از خانواده پیشنهاد دادند اما بی فایده بود و گفتند باید از بند ناف پیوند گرفته شود كه این كار نیز در ایران انجام نشد. سه سال است كه برای انجام آزمایش ها به تهران می روم.
بیماری پسرم نادر است و حتی جز بیماری های خاص نیز قرار نگرفته است و اگر هر چه زودتر درمان نشود به بیماری سرطان خون مبتلا می شود.
پزشكان توصیه كردند باید پسرم در آلمان تحت درمان قرار گیرد كه 98 درصد شانس برگشت به زندگی را دارد اما هزینه های درمان و بستری، آزمایشات، شیمی درمانی و حتی رفت و آمد به خارج از كشور برایم بسیار سنگین است.
در واقع بزرگ شدن سبحان را با دست و پنجه نرم كردن در بیمارستان می دیدم، روی بدن پسرم زخم هایی كوچك و بزرگ عفونی دیده می شود كه با آب و هوای بیرون حساسیت دارد، ماه ها بستری می شود و خون می گیرد.
پسرم عاشق درس خواندن و فوتبال است اما به خاطر بیماری اش نمی تواند نه درس بخواند و نه بازی كند چرا كه اگر به زمین بخورد بدنش سیاه و كبود می شود...
تنها آرزویم این است كه سبحان خوب شود و به زندگی برگردد و همچون بچه های دیگر ادامه تحصیل دهد.
دست یاری را ابتدا به سوی خدا بعد كمك خیران و مسوولان دراز می كنم. نگذارید پسرم از بین برود و امیدم ناامید شود.
مادر سبحان شرایط ناخوشایند و دردناك زیادی را پشت سر گذاشته است، می گوید بیماری سبحان امانم را بریده است و وقتی می بینم از این بیماری رنج می برد، بسیار اذیت می شوم و این بدترین اتفاق زندگی ام است.
ترس های یك مادر به خاطر ذره ذره آب شدن ثمره ی زندگی اش و از دست دادن پسرش، وقتی بیشتر می‌ شود كه قرار است، تنها بار زندگی و بیماری نادر پسرش را آن هم بدون پشتوانه و حامی به دوش بكشد.
«البته ناگفته نماند از همان سال 95 به بعد موسسه خیریه ای تحت عنوان «جمعیت مثبت» در هرمزگان هزینه های درمان و معیشتی سبحان را متقبل شدند كه این برایمان بسیار خوشایند است.»
سبحان كوچولو نیز می گوید آرزو دارم درس بخوانم و وقتی بزرگ شدم، پلیس شوم. این پسرك عاشق فوتبال است، دوست دارد در تیم استقلال بازی كند.
داستان سبحان كوچولو شب گذشته در آیین تجلیل از خیران و حامیان ایتام و محسنین از سوی كمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان از تیزری پخش شد و چشم همه حضار را اشك آلود كرد.
مردم خیر و نیك اندیش كه در بین آن ها دستگاه ها و شركت های بزرگ اقتصادی نیز دیده می شد، با دیدن این تیزر تا پایان برنامه 570 میلیون ریال برای درمان سبحان متقبل شدند اما این رقم بسیار پایین است و كافی نیست.
عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه نیز در این برنامه اعلام كرد كه معلم خصوصی سبحان را دانشگاه آزاد متقبل می شود.
خیران و نیكوكاران می توانند برای كمك به سبحان با شماره تلفن 09177634157 معاون مشاركت های مردمی كمیته امداد هرمزگان تماس بگیرند.
هم اكنون 78 هزار خانوار برابر 212 هزار نفر از جمعیت هرمزگان زیرپوشش كمیته امداد هستند كه این آمار 12 درصد از جمعیت كل استان را شامل می شود.

** وجود 12هزار یتیم و فرزند محسنین درهرمزگان
هم اكنون 8 هزار و 532 یتیم و 4 هزار و 194 فرزند محسنین زیر پوشش كمیته امداد هرمزگان هستند و 30 هزار و 759 حامی از داخل و خارج كشور حمایت آن ها را برعهده دارند.
سال گذشته حامیان و خیران 155 میلیارد و 270 میلوین ریال به صورت نقدی و 63 میلیارد و 880 میلیون ریال غیرنقدی به ایتام كمك كردند كه این رقم 50 درصد بیشتر از سال 96 بوده است.
نیكوكاران برای ثبت نام در طرح اكرام ایتام و محسنین می توانند با ارسال عدد 1 به سامانه پیامكی 3000333376 آمادگی خود را برای مشاركت و كمك به ایرن قرش اعلام كنند.

**وجود 35 مركز نیكوكاری در هرمزگان
از سال 92 تاكنون با حمایت كمیته امداد هرمزگان و هیات امنای مساجد و معتمدان محلی، 35 مركز نیكوكاری برای كمك و خدمات رسانی به نیازمندان در استان راه اندازی شده است.
این مراكز نیكوكاری به 175 هزار نیازمند واقعی شناسایی شده در محلات هرمزگان خدمات بهداشتی، درمانی، رفاهی، آموزشی، تجهیزاتی و معیشتی ارایه می دهند.
مراكز نیكوكاری پل ارتباطی بین نیازمندان و خیران است و به گسترش ارتباط بین مردم و احسان و نیكوكاری به نیازمندان و همچنین شناسایی خیران و نیازمندان واقعی می پردازد.

**فقر زیبنده هرمزگان پردرآمد نیست
مدیركل كمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان نیز در این همایش گفت: هرمزگان از نظر سرانه درآمدی جزو پنج استان برتر كشور است اما از طرفی دیگر براساس آمارهای موجود جزو پنج استان دارای بیشترین آمار فقر مطلق است كه این امر زیبنده این استان پردرآمد نیست.
علی الهیاری افزود: فقر در هرمزگان نسبت به سایر استان ها بالاتر بوده و این نشان از اختلاف طبقاتی بین مردم است.
وی بیان داشت: برای مبارزه با فقر 2 نوع نگاه پیشگیری و درمان وجود دارد و پذیرفتن واقعیتی «فقر » و عزم ملی برای ریشه كنی آن می تواند گامی مهم برای درمان این معضل باشد.
مدیركل كمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: معضل فقر می ‌تواند آسیب‌های اجتماعی زیادی را برای قشرهای مختلف جامعه به وجود آورد.
الهیاری گفت: امروز جامعه وارد دوره ی فقر نسبی شده و همین امر نیز موجب افزایش هزینه فقرزدایی شده است.
وی یادآورشد: در سال گذشته 4 هزار و 400 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و 660 میلیارد ریال از محل مشاركت های مردمی در جهت خودكفایی و توانمند سازی نیازمندان و فقیران در هرمزگان هزینه شد.

**به بركت وجود خیران نیك اندیش نیازمندان تنها نیستند
استاندار هرمزگان نیز در این همایش گفت: به بركت نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم خیر و نیك اندیش كشور، همه نیازمندان باید احساس كنند كه دیگر تنها نیستند.
فریدون همتی افزود: مردم خیر و نیكوكار كه مثال یك فرشته می مانند با نهادینه كردن روحیه انسانی و الهی در وجود خود از آن چه خدا روزیشان كرده است با نیازمندان تقسیم می كنند.
وی بیان داشت: برای رفع فقر باید روحیه خیرخواهی در جامعه نهادینه شود تا جامعه در مسیر مدینه فاضله قرار گیرد.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: مردم باید در كنار خیران و نیكوكاران احساس آرامش كنند و مطمئن باشند كه اگر مشكلی برای آن ها پیش بیاید، این افراد دست آن ها را خواهند گرفت.
همتی گفت: یكی از ویژگی خوب مردم ایران اعتقاد داشتن به باورهای دینی و مذهبی و انجام كار خیر در عرصه های مختلفی همچون مسجد سازی، مدرسه سازی، ساخت خانه بهداشت و دستگیری از ایتام و نیازمند و غیره است.
7195/6048
۰ نفر