منصور کشاورزیان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال ۹۲ به بیش از ۵۰ روستای استان سمنان به دلیل خشکسالیهای مستمر با تانکر آبرسانی میشد که با درایت دولت تدبیر وامید این رقم در زمان اوج مصرف و فصل گرم سال اکنون به کمتر از ۱۰ روستا کاهش یافته است.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت و رفع چالش کم آبی در روستاهایی که با خشکسالی مستمر دست و پنجه نرم میکردند کار آسانی نیست، اما با شناسایی ظرفیتها دست کم ۴۰ روستای استان سمنان در سالهای گذشته از مدار آبرسانی با تانکر خارج شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان با بیان اینکه کم آبی از دلایل اصلی افزایش مهاجرت است، گفت: با رفع این معضل در استان شاهد مهاجرت معکوس و افزایش تولید در مناطق دورافتاده و کمتر برخوردار خواهیم بود.
کشاورزیان با اشاره به اینکه چالش کم آبی به تناوب در تعدادی از روستاهای هشت شهرستان استان وجود دارد، افزود: چالش کم آبی در روستای شاهرود و دامغان به نسبت دیگر نقاط سمنان محسوستر است.
وی تصریح کرد: براساس اولویت بندی و با شرایط اعتباری موجود، برای جلوگیری از معضل کم آبی در فصل گرم سال در روستاهای استان سمنان امسال اقدام میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان ادامه داد: در صورت کم آبی، عملیات آبرسانی با تانکر از سوی این شرکت خدمات رسان در برخی از مناطق روستایی سمنان در فصل گرم امسال انجام میشود.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۴۰۰ روستای سمنان بیش از ۲۸۴ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد که با استفاده از ۱۳۳ حلقه چاه، ۹۱ دهنه چشمه و ۱۵ رشته قنات تأمین آب میشود.
۷۳۳۹/۶۱۰۳