دکتر قربانعلی رسام روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مجوز این دو مرکز از سازمان کسب و در کنار ساختمانهای آموزشی ایجاد شد.
وی افزود: دانشجویان و بعضاً دانش آموختههای رشتههای فنی و حرفهای مهارت و توانایی علمی ایجاد کسب و کارهای جدید را دارند اما، به علت نبود مکان و یا سرمایه بیکار میشوند.
وی اظهار داشت: این دو مرکز با هدف ارائه فضای مورد نیاز برای ایجاد کسب و کارهای جدید به دانشجویان و دانش آموختهها، حمایت از طرحها و ایدهها خلاق و نوآورانه، تجاری سازی ایدهها، تقویت تولیدهای خلاقانه و کارآفرینی ایجاد شده است.
رسام گفت: تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز نیز در اختیار قشر دانشجو برای ایجاد کار قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه اعتبار این دو مرکز از معاونت علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری جذب شده است گفت: به ازای ایجاد هر متر مربع کارگاه ۱۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شد.
وی افزود: برای دو مرکز ۴۰۰ و ۳۰۰ متر مربع افزون بر هفت میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت که این دو مرکز در حال تجهیز امکانات است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی گفت: این مراکز در دانشکده فنی و حرفهای پسران و دختران در بجنورد مرز استان تشکیل شده است.
رسام با اشاره به شعار امسال که به نام رونق تولید نامگذاری شده است افزود: این مراکز با هدف ایجاد کسب و کار، رونق تولید، جذب دانشجویان و تشویق آنان به ایجاد درآمد ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی دارای پنج دانشکده شامل آموزشکده فنی و حرفهای دارالفنون پسران و آموزشکده انقلاب اسلامی دختران در بجنورد، آموزشکده دکتر حسابی در شیروان، آموزشکده جاجرم و آموزشکده کشاورزی سمنگان در مانه و سملقان است که افزون بر سه هزار دانشجوی دختر و پسر در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
چهار عضو هیات علمی و ۳۰۰ استاد مدعو در دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی تربیت دانشجویان را بر عهده دارند.
سه هزار دانشجوی دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی در ۵۰ کد رشته فنی مشغول به تحصیل هستند.
در استان خراسان شمالی بیش از ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاههای دولتی، پیام نور، آزاد و سایر مراکز آموزش عالی تحصیل میکنند.
۳۰۰۷/ ۶۰۴۲
نظر شما