به گزارش ایرنا، علی اربابی روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۸۰ درصد هزینه خرید هر دستگاه اتوبوس را دولت و ۲۰ درصد را شهرداری پرداخت می کند.
اربابی با اشاره به معضل ترافیک در شهر بجنورد، گفت: مطالعات لازم برای کاهش ترافیک در خیابان های این شهر انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین مکان مرکز کنترل ترافیک پس از جلسات متعدد مشخص شد و تاکنون ۹ سامانه ثبت تخلف با ۱۸ دوربین راه اندازی شد تا سوانح رانندگی کاهش یاید.
اربابی با اشاره به برنامه قطعی برق و خارج شدن اکثرا چراغ های راهنمایی از مدار، گفت: برنامه هوشمندسازی ترافیک شهری در دست اجرا است و تا پایان سال ۲۵ تقاطع شهر هوشمند خواهد شد.
حاشیه نشینی ۲۴ محله بجنورد
عضو شورای شهر بجنورد گفت: بیشترین توجه شوراها در این دوره رفع مشکلات حواشی شهر بود زیرا که ۳۰ درصد جمعیت شهری در آنجا سکونت دارد و ۲۴ محله بجنورد حاشیه نشین است.
احمد یزدانی افزود: عقب ماندگی شهر زیاد است و چنانچه بخواهیم خدماتی ارائه شود باید از مناطق حاشیه شروع شود.
وی در خصوص سرمایه گذای ها در شهر بجنورد، گفت: ۳۰ بسته سرمایه گذاری شهری تهیه شده اما متاسفانه بجنورد در این بخش ضعیف است و رغبتی برای سرمایه گذاری وجود ندارد.
عضو شورای شهر بجنورد ادامه داد: جذب سرمایه گذار باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد.
یزدانی با اشاره به پیگیری ها برای قطعه شهدا در آرامستان جاوید، گفت: براساس مصوبه دولت گذشته و تکلیفی که وزارت کشور و بنیاد شهید تعیین کرده، شهرداریها و اداره کل اوقاف باید در فضاهای آرامستانی، قطعه اصحاب شهدا را احداث کنند.
عضو شورای شهر بجنورد تصریح کرد: تعیین قطعه شهدا در آرامستان جاوید توسط شهرداری در دست اقدام است.
شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما