۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸
کد خبر: 83328346
T T
۰ نفر

اجرای 84 طرح عمرانی در استان مرکزی هدفگذاری شد

۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸
کد خبر: 83328346
اجرای 84 طرح عمرانی در استان مرکزی هدفگذاری شد

اراک - ایرنا - فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: اجرای 84 طرح عمرانی از سوی بسیج سازندگی این استان در چهار نقطه محروم هدفگذاری شد.

به گزارش ایرنا، سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» روز یکشنبه در نشست کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی، افزود: این طرح های عمرانی در چهار نقطه محروم از شهرستان های خمین، خنداب، ساوه و اراک اجرا می شود.


وی ادامه داد: بیش از 400 میلیارد ریال اعتبار برای محرومیت زدایی و اجرای طرح های عمرانی در نقاط محروم استان از سپاه پاسداران به استان ابلاغ شده و در صورت همکاری و پشتیبانی دستگاه های اجرایی در صحنه عمل می توان با جذب این اعتبارات، گامی اساسی در راستای توسعه پایدار استان برداشت.


سردار کریمی اظهار داشت: 27 طرح از 84 طرح عمرانی امسال در بخش آبرسانی کشاورزی، پنج طرح آبرسانی روستایی، یک مورد دیوار کشی رودخانه، 17 مورد لایروبی قنوات، 9 مورد افزایش فضای آموزشی و ساخت مدرسه، پنج مورد ساخت و مرمت مسجد و ساخت تعدادی خانه عالم و سالن ورزشی چند منظوره برنامه ریزی شده است.


وی بیان کرد: جامعه هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی مجموع استان و با رویکرد اولویت بندی و نیاز سنجی است و تعریف و اجرای طرح های عمرانی نیز بر اساس نظر قطعی دستگاه های اجرایی است.


فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: علاوه بر فعالیت های عمرانی و محرومیت زدایی، کمک به تهیه جهیزیه و ساخته خانه محرومان تحت پوشش اداره کل بهزیستی و کمیته امام امام خمینی(ره)، امکان حمایت از سوی سپاه روح الله نیز وجود دارد و به هر میزانی که دستگاه های حمایتی جهیزیه تهیه کنند به ازای هر یک جهیزیه سپاه می تواند 50 میلیون ریال کمک بلاعوض دهد.


سردار کریمی اظهار داشت: بیش از 470 گروه جهادی در نقاط مختلف استان مرکزی سازماندهی شده و در صورت درخواست هر یک از دستگاه های اجرایی می توان از این ظرفیت به صورت رایگان در توسعه و آبادانی استان استفاده کرد.


وی هدف از راه اندازی اردوهای جهادی را اشاعه فرهنگ دینی و ارزش های اسلامی دانست و گفت: استفاده از این ظرفیت ارزشمند هم برای دولت و هم برای مردم سودمند است.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز گفت: اجرای 985 طرح عمرانی کوچک به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به استان مرکزی ابلاغ شده که برای اجرای آن باید از ظرفیت بیشج و اردوهای جهادی به خوبی استفاده شود.


زندیه وکیلی افزود: بیش از 500 طرح از این 985 طرح به ساخت خانه های تخریب شده در نتیجه سیلاب اوایل امسال اختصاص یافته است و می توان از نیروهای جهادی به عنوان پیمانکار کم هزینه برای ساخت این خانه ها استفاده کرد. 


وی ادامه داد: به گفته مدیران کل استان به دلیل افزایش قیمت ها و تورم حاکم بر بازار برخی از پیمانکاران حاضر به شرکت در مناقصه های دستگاه های اجرایی نیستند و می توان اردوهای جهادی بسیج را جایگزین این پیمانکاران برای اجرای طرح های عمرانی کرد.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی بیان کرد: دستگاه های اجرایی به خصوص ادارات کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش وظیفه دارند نهایت همکاری را با اردوهای جهادی داشته باشند و ضمن تعریف طرح های عمرانی کارآمد، در اجرای طرح ها نیز دوشادوش نیروهای جهادی حرکت کنند.


زندیه وکیلی ادامه داد: بر اساس قانون 50 درصد هزینه های عمرانی بسیج از سوی سپاه و 50 درصد مابقی نیز از سوی دستگاه های اجرایی تامین می شود، بنابراین دستگاه های اجرایی باید میزان همکاری خود را با نیروهای جهادی به بالاترین درجه ممکن برسانند.


مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی نیز گفت: بیش از 67 هزار نفر در قالب اردوهای جهادی دانش آموزان، دانشجویان، مهندسان و دیگر اقشار بسیج با اردوهای جهادی یک، سه، هفت و 10 روزه و هجرت در راستای اجرای طرح های محرومیت زدایی در تابستان امسال به مناطق محروم استان اعزام می شوند.


امید محترمی افزود: اردوهای جهادی بسیج سازندگی استان مرکزی با تمام ظرفیت آماده همکاری با دستگاه های اجرایی در اجرای طرح های ابلاغی کشور است.


وی ادامه داد: در جریان سیلاب فروردین ماه امسال در پلدختر، بیش از 2 هزار نفر از نیروهای جهادی استان به این شهر اعزام و در بخش های مختلف فعالیت می کردند.


مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: 65 هزار نفر ساعت فعالیت عمرانی برای سال جاری در نقاط مختلف استان مرکزی هدفگذاری شده و فعالیت این گروه های بعد از پایان ماه مبارک رمضان و فصل امتحانات در استان آغاز می شود. 


محترمی افزود: فرصت های شغلی سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله در سه بخش عمرانی، ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی و ایجاد صنایع تبدیلی ایجاد شده است.


وی ادامه داد: 55 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی پارسال توسط بسیج سازندگی سپاه روح الله به متقاضیان شخصی و در 10 کارگاه کوچک در اراک، خمین و شازند پرداخت شده که در این فرآیند، زمینه اشتغال بیش از 600 نفر ایجاد شد.


مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: فعالیت های اقتصادی مقاومتی سپاه روح الله استان مرکزی از سال 1392 آغاز شد که در طول پنج سال گذشته 580 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در چهار هزار و 650 عرصه پرداخت و بیش از 9 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شد.


محترمی اظهار داشت: تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در 14 بخش پرورش دام سنگین، کاشت زعفران، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، کشت گیاهان دارویی، پرورش شترمرغ، پرورش بلدرچین، داربستی کردن باغات انگور، پرورش زنبور عسل، پرورش ماهی، محصولات گلخانه ای و صنایع تبدیلی به متقاضیان پرداخت شد.


استان مرکزی 12 شهرستان و بیش از یک میلیون و 440 هزار نفر جمعیت دارد.


3017/3075