پنج استان از خدمات مشاوره ای کلینیک های صنعتی این استان بهره مند هستند

مشهد- ایرنا- معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: تاکنون پنج استان سیستان و بلوچستان، گلستان، بوشهر، هرمزگان و خراسان شمالی از خدمات حضوری کلینیک های صنعتی این شرکت بهره مند شده اند.

مجید علیخواه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کلینیک های صنعتی این شهرک ویزیت واحدهای تولیدی دارای مشکل را برعهده دارند و با احصای مشکلات آنها و گرفتن مشاوره از متخصصان مربوطه در جهت رفع مشکلات آنها اقدام می کنند.


وی اظهار داشت: خراسان رضوی دارای 18 کلینیک سیار و یک کلینیک ثابت مستقر در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور است که این کلینیک ها در سال گذشته 231 واحد تولیدی را پایش و خدمات خود را در حوزه های مختلف کسب و کار به 142 واحد ارائه کردند.
وی گفت: این کلینیک ها در ابتدا عارضه یابی سطحی از واحدهای تولیدی انجام می دهند تا مدیرانی که تمایل به همکاری دارند، مشخص شود، سپس عارضه یابی عمیق را با بهره گیری از گروه های متخصص آغاز می کنند.
علیخواه افزود: در عارضه یابی عمیق از واحدها، تیم های تخصصی مشکلات واحدهای تولیدی را دسته بندی می کنند و مشکلاتی که نیاز به پیگیری از طریق مسئولان بالادستی دارد به آنها ارجاع می شود.
وی اظهار داشت: واحدهایی که نیاز است از طریق شرکت شهرکهای صنعتی وارد فرآیند بهبود شوند، از طریق انعقاد قراردادهای سه جانبه بین شرکت، واحد صنعتی و مشاور کلینیک مورد پیگیری قرار می گیرد و دولت بخشی از هزینه های خدمات را تقبل کرده و پس از رفع مشکلات و تایید کارشناسان، واحد صنعتی باقی حق الزحمه مشاوره را پرداخت می کند.
وی گفت: 134 مشاور از مراکز علمی، دانشگاهی و تشکلهای صنعتی و مرکز خدمات فناوری شرکت شهرکهای صنعتی استان با کلینیک ها همکاری دارند که از این تعداد 86 مشاور از مرکز خدمات فناوری و باقی آنان خارج از این مجموعه هستند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی افزود: در راستای اجرای دولت الکترونیک، سامانه ای در حال راه اندازی است تا خدمات مشاوره ای کلینیک های صنعتی به واحدهای تولیدی به صورت نرم افزاری ارائه شود.
علیخواه اظهار داشت: الکترونیکی کردن خدمات کلینیک های صنعتی چند مزیت دارد که شامل منتفع شدن مشاورین از قراردادها و تبادل اطلاعات و استفاده از دانش فنی و ماشین آلات استانهای دیگر می باشد.
وی گفت: پیش از این ارائه خدمات از طریق کلینیک های صنعتی به صورت دستی انجام می شد اما با الکترونیکی کردن این فرآیند، از این پس تقاضای واحد و اطلاعات مربوطه در سامانه ثبت می شود و بررسی آن و ارائه خدمات مشاوره ای نیز از طریق سامانه انجام می گیرد.
وی افزود: براساس دستور جدید استاندار خراسان رضوی به منظور پرهیز از موازی کاری، وظیفه مدیریت کلینیک های صنعتی و ارائه مشاوره به واحدهای تولیدی در داخل شهرکها و نواحی صنعتی یا خارج از آن به شرکت شهرکهای صنعتی واگذار شده است.
7489 / 6053 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha