به گزارش ایرنا، محمدصادق بصیری روز سه شنبه در نشست هیات اندیشه ورز استان کرمان افزود: هیات های اندیشه ورز دلسوزانه و متعهدانه برای رفع آسیب ها به صورت فعال مشارکت می کنند.
وی با تاکید بر این مطلب که صحبت ها در هیات اندیشه ورز باید دقیق و سنجیده مطرح شود تا به نتایح دقیق دست یابیم، اظهارداشت: اتاق های فکر تشکیل شده در سنوات گذشته، مطالعاتی را انجام داده اند که می توان از نتایج این مطالعات نیز در هیات های اندیشه ورز استفاده کرد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به تشکیل شبکه ملی جامعه و دانشگاه، عنوان کرد: هم افزایی هیات های اندیشه ورز یکی از مواردی است که مورد تاکید قرار دارد.
بصیری با اشاره به طرحی از هیات اندیشه ورز استان در زمینه مقابله با بحران آب، تاکید کرد: در حال حاضر هزار لیتر در ثانیه کمبود آب در استان وجود دارد که برای حل این بحران باید فرهنگ مصرف بهینه را جدی گرفته و برای آن فکری اساسی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هیات اندیشه ورز حرف های خود را دقیق و سنجیده می زند و پاسخ های دریافتی آن از واحدها نیز باید دقیق باشد و منجر به حل مشکل شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان بر اولویت بندی پیشنهادات مطرح شده در هیات اندیشه ورز تاکید کرد و گفت: اگر با نگاه کلی بخواهیم به همه موارد توجه کنیم نمی توان به همه اجزا توجه کرد و باید براساس اولویت بندی اقدام کرد.
**غفلت از توان نخبگان محلی در برنامه توسعه
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: استفاده نکردن از نظرات و توان نخبگان محلی یکی از نقص های موجود در برنامه های توسعه کشور بوده است به نحوی که در گذشته بیشتر برنامه ها به صورت متمرکز در کشور برنامه ریزی می شد و بخشی از آنها در استان ها اجرائی شده و بخشی نیز بدون اجرا باقی می ماند.
زهرا موسی پور اظهار داشت: به منظور رفع این نقص در برنامه های توسعه کشور، ایجاد هیات های اندیشه ورز در دستور کار سازمان اجتماعی، وزارت کشور و دفاتر اجتماعی و فرهنگی استانداری های کشور قرار گرفته است.
وی تدوین سند توسعه اجتماعی و فرهنگی استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این سند باید به برنامه های اجرایی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی منجر شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به هزار روز طلایی زندگی به عنوان شعار سلامت، تاکید کرد: کلیپ های هزار روز زندگی با حضور نخبگان استانی در حال تهیه است.
موسی پور با اشاره به اینکه تصادفات جاده ای از آسیب های امروز جامعه به شمار می رود، گفت: این موضوع در هیات اندیشه ورز استان کرمان مورد توجه قرار گرفته است و ۱۴ کلیپ برای اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان تهیه و در فضای مجازی بارگذاری شده است.
وی اظهار داشت: در سال های گذشته زلزله ها و حوادث طبیعی زیادی در استان داشته ایم و از آنجا که بخش عمده تلاش ها در این حوادث معطوف به خدمات مادی است، هیات اندیشه ورز استان برنامه حمایت های روانی و اجتماعی در بلایا و اتفاقات طبیعی را تدوین کرده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان یادآور شد: هیات اندیشه ورز استان کرمان در حوزه آب و مقابله با خشکسالی های اخیر به۲ برنامه پیشنهادی رسیده است که این برنامه به مرکز مورد نظر ارسال شده و امیدواریم از سال آینده مورد اجرا قرار گیرند.
۷۴۴۰/۹۸۹۵/ ۵۰۵۴
نظر شما