خدیجه اسماعیل پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا هم اکنون ۱۴۰ سواد آموز در این شهرستان در حال فرا گرفتن آموزشهای مقدماتی رایانه و زبان انگلیسی در سه مرکز یادگیری محلی هستند.
وی اظهار داشت: این تعداد سوادآموز در سه مرکز حضرت فاطمه زهرا (س) در منطقه علی آباد، مرکز حضرت زینب (س) در خیابان شهدا و مرکز فروس در منطقه امیرآباد بوکان آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
اسماعیل پور با بیان اینکه آموزشیاران دارای مدرک تحصیلی مرتبط با رایانه و زبان انگلیسی هستند، اضافه کرد: این طرح در راستای تفاهمنامه ای که مابین نهضت سوادآموزی و سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی منعقد شده به اجرا درآمده است.
وی هدف از برگزاری کلاسهای رایانه و زبان انگلیسی را کاربردی کردن و تلفیق سواد با مهارتهای موردنیاز سواد آموزان، ایجاد گسترش مهارت استفاده از رایانه در برنامههای سواد آموزی و تبلور اهداف دولت الکترونیک عنوان کرد.
به گزارش ایرنا چهار مرکز یادگیری محلی سواد آموزی در راستای توانمندسازی شهروندان در این شهرستان راه اندازی و هم اکنون در حال فعالیت است.
امسال ۲ هزار و ۶۴۹ نفر در این شهرستان جذب کلاسهای سوادآموزی شدهاند که یکهزار و ۴۳۵ نفر در دوره سوادآموزی، ۵۶۰ نفر در دوره تحکیم و ۶۵۴ نفر نیز در دوره انتقالی در قالب ۵۴۸ کلاس در حال تحصیل هستند.
نرخ با سوادی در بوکان در حال حاضر ۹۴.۶ درصد است؛ بوکان با ۲۵۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد که از این تعداد بیش از ۱۷۹ هزار نفر آن در شهر و مابقی در روستاها ساکن هستند.
۷۵۱۰/۶۱۸۵/۲۰۹۳
نظر شما